Ολυμπιακός: Η λύση που αναζητεί ο Μεντιλίμπαρ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αναζητεί λύση στις στατικές φάσεις και περιμένει από Γουίλιαν και Ολιβέιρα να δώσουν βοήθειες.

Ολυμπιακός: Η λύση που αναζητεί ο Μεντιλίμπαρ

Ένα σοβαρό θέμα που θέλει να λύσει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού είναι και οι στατικές φάσεις. Συγκεκριμένα μέχρι τώρα έχει αλλάξει αρκετούς εκτελεστές ο Βάσκος προπονητής μέχρι να καταλήξει σε αυτόν που θα αναλάβει μόνιμα τα στημένα.

Μέχρι τώρα έχουμε δει ουκ ολίγους ποδοσφαιριστές να αναλαμβάνουν την ευθύνη των στατικών φάσεων. Στην προετοιμασία ήταν ο Μπιέλ ο παίκτης που εκτελούσε τις στημένες μπάλες.

Στα παιχνίδια έχουμε δει τόσο τον Μασούρα όσο και τον Ζέλσον να έχουν αυτόν τον ρόλο, ενώ και ο Βέλντε είναι παίκτης που έχει κάνει αυτή τη δουλειά. Πολλά στημένα έχει αναλάβει και ο Τσικίνιο και ειδικά στα κόρνερ ο Πορτογάλος φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο.

Με τις προσθήκες των Γουίλιαν, Ολιβέιρα, ο Μεντιλίμπαρ θεωρεί ότι μπορεί να βρει μία λύση σε αυτό το ζήτημα. Ειδικά ο Πορτογάλος είναι ποδοσφαιριστής με καλές εκτελέσεις και είναι πολύ πιθανό πλέον να αναλάβει τις στατικές φάσεις. Τουλάχιστον όταν θα βρίσκεται στην ενδεκάδα αναμένεται να έχει τον πρώτο λόγο.