Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» Μαρινάκης και Γουίλιαν (pic)

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρακολούθησε το παιχνίδι της Τσέλσι με την Κρίσταλ Πάλας, ενώ στο γήπεδο βρισκόταν και ο Γουίλιαν.

Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» Μαρινάκης και Γουίλιαν (pic)

Ο Γουίλιαν είναι ένας από τους μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής του γραμμής. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει απασχολήσει την τελευταία διετία τους Πειραιώτες, αλλά η περίπτωση του δεν είναι απλή.

Ακόμα και τώρα τα πράγματα δεν είναι και τόσο εύκολα, αφού ο πολύπειρος Βραζιλιάνος έχει στα χέρια του αρκετές προτάσεις. Ο Ολυμπιακός από τη στιγμή που δεν κατάφερε να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Ντάνιελ Ποντένσε κάνει τεράστια προσπάθεια για τον Γουίλιαν, ο οποίος δεν πείθεται με το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και παρακολούθησε το παιχνίδι της Τσέλσι με την Κρίσταλ Πάλας για την Premier League. Στο γήπεδο, ωστόσο βρέθηκε και ο Γουίλιαν, ο οποίος κοινοποίησε την παρουσία του στα social media.

Μάλιστα ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε τον Βαγγέλη Μαρινάκη να κάθεται παρέα με τον ατζέντη του Γουίλιαν, τον Κία Γιορπατσιάν. Μάλιστα δίπλα στον ατζέντη του Βραζιλιάνου καθόταν και ο Παναγιώτης Κονέ.