«Κλείνει στην Αλ Σαμπάμπ ο Ντάνιελ Ποντένσε»

Έχει βουίξει η Αγγλία τις τελευταίες ώρες πως η Γουλβς και η Αλ Σαμπάμπ διαπραγματεύονται τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος έχει ανάψει το πράσινο φως.

«Κλείνει στην Αλ Σαμπάμπ ο Ντάνιελ Ποντένσε»

Η μεταγραφική περίοδος πλησιάζει στο φινάλε της και τον Ολυμπιακό συνεχίζει να τον απασχολεί το θέμα του Ντάνιελ Ποντένσε. Η πραγματικότητα με αυτό το ζήτημα είναι όπως την μεταφέρει το «ΦΩΣ» τις τελευταίες ημέρες.

Η υπόθεση φαίνεται να είναι χαμένη, αλλά από την πλευρά τους οι Πειραιώτες που δεν πέταξαν λευκή πετσέτα. Μπορεί να χαμήλωσαν το θέμα, αλλά μέχρι εκεί.

Εδώ και λίγα λεπτά η Αγγλία έχει βουίξει πως η Γουλβς είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Αλ Σαμπάμπ για την απόκτηση του Ντάνιελ Ποντένσε. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Βρετανία οι δύο ομάδες συζητούν τις τελευταίες λεπτομέρειες και η μεταγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα.

Τα ίδια ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Ντάνιελ Ποντένσε έχει ανάψει το πράσινο φως για να γίνει η μεταγραφή στην Αλ Σαμπάμπ. Ο παίκτης φέρεται να έχει συμφωνήσει και το θέμα μοιάζει τυπικό.