Ολυμπιακός: Ο Ντόη και οι διεθνείς

Ο Ανδρέας Ντόη πάλεψε σκληρά (και) φέτος και δικαιώθηκε με το νέο συμβόλαιο. Το θέμα με την Εθνική και οι διεθνείς του Ολυμπιακού. 

Ολυμπιακός: Ο Ντόη και οι διεθνείς

Ο Ανδρέας Ντόη δεν είναι... Ποντένσε για να αποθεωθεί ή να λατρευτεί από το κοινό του Ολυμπιακού. Το ξέρει και ο ίδιος, αλλά επίσης είναι στο μυαλό αυτού του 21,5 ετών παιδιού, η μάχη για την πρόοδο, τη βελτίωση και την καθιέρωση.

Ο Ολυμπιακός τον εμπιστεύεται με ένα νέο ισχυρό συμβόλαιο. Ο Μεντιλίμπαρ τον έχει στις πρώτες επιλογές για αμυντικό χαφ και στόπερ, γνωρίζοντας ότι θα παίρνει πράγματα από τον Ντόη ακόμη κι όταν δεν είναι βασικός κάποια στιγμή.

Ήταν μια δικαίωση για τον παίκτη αυτό το νέο συμβόλαιο, αλλά και μία κίνηση από πλευράς Ολυμπιακού για τη δική του κάλυψη εφόσον το ενδιαφέρον από το εξωτερικό συνεχιστεί για έναν εξελίξιμο ποδοσφαιριστή που ο ίδιος ο σύλλογος ανέδειξε.

Δεν τον εμπιστεύτηκε στις πρώτες κλήσεις του ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπως δεν είχε κάνει και ο Γκουστάβο Πογέτ. Κι είναι λάθος γιατί σε αυτή τη φάση ο Ντόη (που έκανε το παν για να παίξει στην Εθνική Ελλάδας) βρίσκεται σε καλή φόρμα, ψυχολογία και με ρυθμό αγώνων.

Ο Μεντιλίμπαρ δε στενοχωριέται και τόσο, γιατί από την άλλη εβδομάδα δεν θα έχει στον Ρέντη τους Τζολάκη, Μασούρα, Ρέτσο, Μουζακίτη, Μπακούλα, Κουτσίδη, όπως και τον Κάρμο με τον Στάμενιτς. Μπορεί και κανέναν άλλο ακόμα...