Ολυμπιακός: Η Καλλιθέα και τα παραδείγματα των αντιπάλων του

Στην… τσίτα κρατάει τους παίκτες του ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που θέλει τη νίκη στο ματς με την Καλλιθέα, ενώ προβάδισμα για την ενδεκάδα έχει ο Ελ Κααμπί.

Ολυμπιακός: Η Καλλιθέα και τα παραδείγματα των αντιπάλων του

Ο Ολυμπιακός κινείται στον αστερισμό του Νταβίντ Κάρμο, αλλά η ομάδα έχει μπροστά της και ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Οι Πειραιώτες τη Δευτέρα (20:30, CS1) το βράδυ υποδέχονται την Καλλιθέα για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Κάρμο το πρωί της Δευτέρας θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στον Ρέντη, αλλά τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αυτό που τον απασχολεί είναι να νικήσει τους νεοφώτιστους. Το ματς θεωρητικά μοιάζει εύκολο, αλλά αποδεικνύεται σε αυτό το ξεκίνημα της Super League ότι κανείς δεν έχει συμβόλαιο με τη νίκη.

Ήδη Παναθηναϊκός και ΑΕΚ έχουν από μία γκέλα, ενώ στη δεύτερη αγωνιστική οι «πράσινοι» ζορίστηκαν να νικήσουν τον Λεβαδειακό και ο ΠΑΟΚ από την άλλη τα βρήκε σκούρα με τον Παναιτωλικό. Όλα αυτά δεν τα παραβλέπει ο Μεντιλίμπαρ που θέλει οι παίκτες του να είναι στην… τσίτα για το ματς με την Καλλιθέα και με δεδομένο ότι στην πρεμιέρα δεν είχαν και την καλύτερη εικόνα.

Όσον αφορά στην ενδεκάδα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ όπως συνηθίζει κράτησε κλειστά τα χαρτιά του. Δεν έδειξε ποιοι θα παίξουν από την αρχή. Βέβαια στην επίθεση ο παίκτης που έχει τον πρώτο λόγο είναι ο Ελ Κααμπί με δεδομένο ότι ο Κωστούλας απουσιάζει με την ομάδα Νέων. Ο Μαροκινός αναμένεται να παίξει από την αρχή και φυσικά ο Γιάρεμτσουκ θα πάρει χρόνο κατά τη διάρκεια του ματς.