Ολυμπιακός: Ο Ντόη που άλλαξε τη μοίρα του και το μέλλον

Ο Ανδρέας Ντόη κατάφερε να αλλάξει τη γνώμη του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και να κερδίσει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Ο Ντόη που άλλαξε τη μοίρα του και το μέλλον

Για τον Ανδρέα Ντόη υπήρξε σοβαρό ενδιαφέρον από τη Σεβίλλη, η οποία φέρεται να πρόσφερε στον Ολυμπιακό 4 εκατ. ευρώ. Η πρόταση των Ισπανών απορρίφθηκε από τους Πειραιώτες που θέλουν 10 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής πέρσι ήταν αρκετά πίσω στην ιεραρχία με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να μη δείχνει να «ψήνεται». Σπάνια τον χρησιμοποιούσε και βασικά μόνο όταν υπήρχε σοβαρή ανάγκη και υπήρχαν ελλείψεις.

Με το φινάλε της σεζόν το πιο πιθανό ήταν πως ο Ντόη θα αποχωρούσε έστω και με τη μορφή του δανεισμού. Κατάφερε, ωστόσο να αλλάξει τη μοίρα του χάρη στη δουλειά του. Μέσα από τα φιλικά παιχνίδια της προετοιμασίας ο Ντόη έπεισε τον Μεντιλίμπαρ.

Τον έβαλε στα χαφ, διότι είχε σοβαρές ελλείψεις και με εξαίρεση το πρώτο φιλικό στα υπόλοιπα τα πήγε αρκετά καλά. Ο «Μέντι» τον επιβράβευσε βάζοντας τον βασικό και στην πρεμιέρα και αν μη τι άλλο δείχνει ότι τον αντιμετωπίζει διαφορετικά.

Για τον Ντόη τα πράγματα είναι απλά από εδώ και στο εξής. Εάν μείνει στον Ολυμπιακό και δεν πωληθεί, κάτι που μοιάζει δύσκολο, θα πρέπει να ανανεώσει το συμβόλαιο του, το οποίο ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή ο κόουτς τον έχει στο πλάνο του, αφού μπορεί να του δώσει λύσεις ακόμα και ως στόπερ.