Ολυμπιακός: Το θέμα με τα στόπερ ενόψει Καλλιθέας και η... δίψα των «ερυθρόλευκων» οπαδών

Θέμα με τα στόπερ στον Ολυμπιακό ενόψει Athens Kallithea. Οι λύσεις Μεντιλίμπαρ και η... δίψα των οπαδών του Θρύλου.

Ολυμπιακός: Το θέμα με τα στόπερ ενόψει Καλλιθέας και η... δίψα των «ερυθρόλευκων» οπαδών

Λειψανδρία... έχει προκύψει στον Ολυμπιακό στη θέση των στόπερ που προετοιμάζεται για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της Super League κόντρα στην Athens Kallithea την ερχόμενη Δευτέρα (26/8, 20:30) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Μπιανκόν που ξεκίνησε βασικός στο ματς στο Βόλο είναι εξαιρετικά αμφίβολος λόγω τραυματισμού, ενώ κρίνεται επίσης δύσκολο να ξεκινήσει βασικός ο Ρέτσος που έλειψε από το ματς της πρεμιέρας της Super League στο Πανθεσσαλικό.

Με τα τωρινά δεδομένα ο Μεντιλίμπαρ είναι πολύ πιθανό να επιλέξει το δίδυμο Πιρόλα-Ντόη στο κέντρο της άμυνας, παρότι ο νεαρός άσος έπαιξε ως αμυντικό χαφ στο Βόλο, θέση για την οποία υπολογίζεται φέτος κατά βάση από τον Ισπανό τεχνικό.

Έφυγαν 25.000 εισιτήρια

Τη δική τους όμως... προετοιμασία κάνουν και οι οπαδοί του Ολυμπιακού. Παρότι το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί σε εργάσιμη ημέρα, σύμφωνα με τα δεδομένα έχουν ήδη φύγει 25.000 εισιτήρια, με τους «ερυθρόλευκους» φιλάθλους να αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών στην πρώτη επίσημη εντός έδρας αναμέτρηση της ομάδας.

Ο ενθουσιασμός των τελευταίων ημερών με την ευτυχή εξέλιξη της μεταγραφής του Κάρμο φαίνεται πως έχει παίξει σημαντικό ρόλο, όμως σε κάθε περίπτωση, το κλίμα φέτος στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι διαφορετικό από την αβεβαιότητα των τελευταίων καλοκαιριών, κάτι που αποτυπώνεται στη βάση της ομάδας.