Ολυμπιακός: Η αλλαγή στάσης του Κάρμο και η αποχώρηση του Άμπι

Ο Ολυμπιακός φέρνει τον Νταβίντ Κάρμο στην Ελλάδα για να ενισχύσει το κέντρο της άμυνας του, ενώ ο Άμπι αποτελεί παρελθόν για το κλαμπ όπως γράφει το σημερινό «ΦΩΣ».

Ολυμπιακός: Η αλλαγή στάσης του Κάρμο και η αποχώρηση του Άμπι

Ποτέ δεν εγκατέλειψε την περίπτωση του Νταβίντ Κάρμο ο Ολυμπιακός που πλέον τον βάζει στο αεροπλάνο για να ενισχύσει το κέντρο της άμυνας του.

Η περίπτωση του Ανγκολέζου κεντρικού αμυντικού ήταν ίσως η πιο δύσκολη απ’ όλες, διότι και εκείνος εκδήλωσε την επιθυμία να μείνει στο «Ντραγκάο» για να διεκδικήσει θέση βασικού. Βέβαια ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ του είχε εξηγήσει από το φινάλε της περσινής σεζόν ότι τον θέλει και πως στον Πειραιά θα έχει τον ρόλο που είχε και πέρσι.

Η στάση του Κάρμο άλλαξε από τη στιγμή που είδε πως στην Πόρτο τελικά δεν θα έβρισκε τον χρόνο που επιθυμούσε και πως θα έμενε στην 3η-4η θέση της ιεραρχίας. Ο Ολυμπιακός ενεργοποίησε το ενδιαφέρον του για τον Ανγκολέζο και πλέον και εκείνος άρχισε να βλέπει διαφορετικά την επιστροφή στην Ελλάδα.

Όπως γράφει και το σημερινό «ΦΩΣ» ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να αδειάσει μία θέση στους στόπερ του, διότι μετά την απόκτηση του Πιρόλα είχε δύο αριστεροπόδαρους. Έτσι ο Νέλσον Άμπι ήταν αυτός που έπρεπε να ετοιμάσει τις βαλίτσες του και να φύγει από τον Ρέντη.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός δεν έπεισε τον Μεντιλίμπαρ και ο κόουτς άναψε το πράσινο φως για να αποχωρήσει. Ο Άμπι θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σουόνσι και ο Ολυμπιακός προσθέτει στο ρόστερ του τον Κάρμο, τον άνθρωπο που άλλαξε την εικόνα της άμυνας την περασμένη σεζόν.