Ολυμπιακός: Το 15λεπτο του Ποντένσε με τη Γουλβς, η Αλ Σαμπάμπ και η ερυθρόλευκη αναμονή

Ξαφνικά, μία μέρα μετά το 15λεπτο του Ντάνιελ Ποντένσε στο Άρσεναλ -  Γουλβς εμφανίστηκε ως ενδιαφερόμενη η Αλ Σαμπάμπ * Δεν αλλάζει κάτι ως προς τα «θέλω» του Πορτογάλου.

Ολυμπιακός: Το 15λεπτο του Ποντένσε με τη Γουλβς, η Αλ Σαμπάμπ και η ερυθρόλευκη αναμονή

Από την Δευτέρα (19/8) μπαίνουμε σε ένα κρίσιμο 10ήμερο σχετικά με το μέλλον του Ντάνιελ Ποντένσε, καθώς η διάθεση και η πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του το συντομότερο δυνατόν και να μην φτάσει έως τις 4 Σεπτεμβρίου που θα πρέπει να δηλωθεί η ευρωπαϊκή λίστα.

Την ίδια στιγμή ο Γκάρι Ο’ Νιλ έσπευσε να τον χρησιμοποιήσει στο ματς της Γουλβς με την Άρσεναλ, ρίχνοντάς τον στη μάχη του Εμιρέιτς στο 75’. Ο κόουτς των «λύκων» είχε πει ότι τον υπολογίζει, αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι ο Ποντένσε θα παραμείνει κάτοικος Γουλβερχάμπτον τη φετινή χρονιά.

Το ξέρουν πολύ καλά στη Γουλβς ότι ο «Σούπερμαν» έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του και ψηφίζει Ολυμπιακό. Απλώς και οι Άγγλοι χρησιμοποιούν όλα τους τα όπλα για να καταφέρουν να βάλουν ένα πολύ μεγάλο ποσό στα ταμεία τους, γιατί προς το παρόν δεν συμφωνούν με την πρόταση των Πειραιωτών.

Κι εκεί που η Γουλβς κάνει τα δικά της παιχνίδια, γνωρίζοντας τη στάση του Ποντένσε, εμφανίστηκε η Αλ Σαμπάμπ ως ενδιαφερόμενη.

Η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας είχε ασχοληθεί και στο παρελθόν με τον Ποντένσε, αλλά και στις αρχές του καλοκαιριού είχε ακουστεί ότι εξετάζει την περίπτωση του Πορτογάλου.

Μάλιστα, λένε ότι θα ετοιμάσει και πρόταση για την αγορά του. Ό,τι και να κάνουν οι Σαουδάραβες, το αφτί του Ποντένσε δεν ιδρώνει...