Ολυμπιακός: Έχει άλλες προτεραιότητες

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις εξελίξεις στο θέμα Φορτούνη, αλλά αυτή τη στιγμή έχει πολλές άλλες σκέψεις σε προτεραιότητα

 

Ολυμπιακός: Έχει άλλες προτεραιότητες

Από την ώρα που έγινε γνωστό το πρόβλημα της Αλ Καλίτζ για να ολοκληρώσει την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη έχει αρχίσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μία ολόκληρη παραφιλολογία σχετικά με το ενδεχόμενο επιστροφής του Έλληνα άσου στον Ολυμπιακό.

Είναι κάτι που δεν απασχολεί αυτή τη στιγμή την πειραϊκή ομάδα, η οποία έχει άλλα πράγματα κατά νου. Το ζήτημα του Ποντένσε, τις αποφάσεις για το ρόστερ από τον προπονητή, την πρεμιέρα του πρωταθλήματος στο Βόλο ώστε να ξεκινήσει με νίκη, το ματς των Νέων στη Βραζιλία και πολλά άλλα, μεταγραφικά και μη.

Το ότι ο Φορτούνης έχει ιδιαίτερη προσωπική σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη εδώ και χρόνια είναι κάτι γνωστό. Το ότι έφυγε με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσε να αποχωριστεί ένας παίκτης το σύλλογό του είναι επίσης δεδομένο. Αλλά δε σημαίνουν απαραιτήτως και κάτι.

Λογικά θα βρεθεί λύση και θα γίνει η μετακίνηση του Φορτούνη στην ομάδα του Γιώργου Δώνη, αλλά είναι βέβαιο πως κάποιο χειρισμοί σε αυτή την ιστορία δεν ήταν καθόλου σωστοί. Και ελήφθη πράγματι από την πλευρά του κορυφαίου παίκτη ένα μεγάλο ρίσκο. Μακάρι για τον πρώην αρχηγό του Ολυμπιακού να πάνε όλα όπως τα θέλει ο ίδιος.