Ολυμπιακός: Ο Βέλντε, ο Μπιέλ και η άμυνα

Φιλικά τέλος για τον Ολυμπιακό που βλέπει τον Βέλντε να… κεντάει, τον Μπιέλ να έχει σφυγμό και την άμυνα να χτυπάει καμπανάκι.

Ολυμπιακός: Ο Βέλντε, ο Μπιέλ και η άμυνα

Τα δύο τελευταία φιλικά του Ολυμπιακού είχαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και θα φανούν σίγουρα πολύ χρήσιμα στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για τα επίσημα παιχνίδια. Μετά τη Νότιγχαμ Φόρεστ πολλοί στάθηκαν στο τελευταίο εικοσάλεπτο που οι Πειραιώτες πέτυχαν δύο γκολ και είχαν αρκετές ευκαιρίες.

Στην Κύπρο, όμως, το τελευταίο εικοσάλεπτο ήταν διαφορετικό. Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που δέχτηκε τα γκολ και τις ευκαιρίες. Ούτε στη μία περίπτωση ούτε στην άλλη δεν είναι σωστό να σταθεί κάποιος σε μόλις είκοσι λεπτά αγώνα.

Οι Πειραιώτες… κεντάνε μπροστά με την πίεση που βγάζουν και με την ποιότητα που έχουν οι ποδοσφαιριστές τους. Για τον Βέλντε τα έχουμε πει είναι παίκτης που αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς θα είναι σημείο αναφοράς για τον Ολυμπιακό. Δεν είναι εύκολο μία μεταγραφή να μπαίνει στην ομάδα και να δείχνει τόσο γρήγορα την ποιότητα της και πως μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ο Βέλντε είναι μόνιμη πηγή κινδύνου για τις αντίπαλες άμυνες.

Στο φιλικό με τον Άρη δεν ήταν μόνος του, όμως, αφού και ο Μπιέλ έχει κάνει εξαιρετικό παιχνίδι. Έχει σκοράρει, έχει δημιουργήσει φάσεις, έχει γυρίσει μέχρι πίσω να κόψει μπάλες και προσπάθησε να βγάλει γρήγορα την ομάδα του στην επίθεση. Ο Μπιέλ έδειξε ότι έχει σφυγμό και είναι θετικό για τον Ολυμπιακό. Επιπλέον ο Γιάρεμτσουκ είχε συμμετοχή στο παιχνίδι.

Όσον αφορά στην άμυνα και πάλι χτύπησε καμπανάκι. Ίσως το κλειδί να το κρατάει ο Γκαρθία, αλλά αυτή τη στιγμή δεν το γνωρίζουμε, διότι δεν τον έχουμε δει. Ο Ολυμπιακός έχει θέμα στα μετόπισθεν, δέχεται εύκολα γκολ και του λείπει μία προσωπικότητα να μαζέψει την κατάσταση.