Η σιγουριά του Βέλντε και το μήνυμα για τη νέα σεζόν (vid)

Ο Κρίστοφερ Βέλντε εξέφρασε τη βεβαιότητα πως ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος στα επίσημα παιχνίδια.

Η σιγουριά του Βέλντε και το μήνυμα για τη νέα σεζόν (vid)

Ο Κρίστοφερ Βέλντε εντυπωσίασε και στο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Νότιγχαμ Φόρεστ πετυχαίνοντας ένα γκολ και φτιάχνοντας στην ουσία το δεύτερο του Ζέλσον.

Από τα πρώτα ματς που έχει αγωνιστεί έχει δείξει ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά για τους Πειραιώτες.

Ο Νορβηγός εξτρέμ μίλησε στο επίσημο κανάλι της πειραϊκής ΠΑΕ και εξέφρασε τη σιγουριά του πως η ομάδα θα είναι πανέτοιμη με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

«Ήταν μια πολύ όμορφη βραδιά. Πολύς κόσμος ήρθε να δει την τελετή της άφιξης των τροπαίων εδώ στο γήπεδο μας. Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη βραδιά, με πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Είδαμε και πολλά γκολ. Ήταν ένα διασκεδαστικό βράδυ.

Κάναμε μια πολύ καλή προετοιμασία απέναντι σε πολύ καλές ομάδες και είδαμε πως ανταπεξήλθαμε πολύ καλά. Σε όλα τα ματς, κόντρα στη Ρόμα και σε άλλους δυνατούς αντιπάλους είδαμε πως είμαστε μέσα στα παιχνίδια. Από την πρώτη στιγμή που υπέγραψα στον Ολυμπιακό είπα πως έχουμε πολύ καλό σύνολο, με πολύ καλή ομάδα και προπονητή. Το επιτελείο είναι επίσης καταπληκτικό. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Θα είμαστε πανέτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος», είπε χαρακτηριστικά ο Κρίστοφερ Βέλντε.