Ολυμπιακός: Το πρώτο φιλικό στο Καραϊσκάκη, η γιορτή και ο Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (8/8) το βράδυ θα παίξει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» καθώς θα υποδεχτεί τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ολυμπιακός: Το πρώτο φιλικό στο Καραϊσκάκη, η γιορτή και ο Μεντιλίμπαρ

Το πρώτο του και μοναδικό φιλικό παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» θα παίξει το βράδυ της Πέμπτης (8/8, 21:00, CS2, Mega) ο Ολυμπιακός που θα φιλοξενήσει τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Για την ομάδα του Πειραιά αυτό είναι το έβδομο φιλικό ματς στο πλαίσιο της φετινής της προετοιμασίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζουν γιορτή στο Φάληρο με επίκεντρο τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια που κατέκτησε το ποδοσφαιρικό τμήμα την περασμένη σεζόν. Συγκεκριμένα η ομάδα του Πειραιά πήρε το Conference League και η Κ19 το Youth League.

Στις 29 Μαΐου μετά την κατάκτηση του τροπαίου στήθηκε μία μοναδική γιορτή για την κατάκτηση το τροπαίου, αλλά τα επίσημα παιχνίδια της ομάδας ολοκληρώθηκαν με τον τελικό του Conference League κι έτσι το αποψινό ματς είναι το πρώτο μετά από εκείνη την ιστορική νύχτα.

Η πειραϊκή ΠΑΕ ετοιμάζει γιορτή στον αγώνα με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά για τον Μεντιλίμπαρ είναι ένα ματς προετοιμασίας. Ο Βάσκος κόουτς σκοπεύει να κάνει τις δοκιμές του και να προβάρει την ενδεκάδα που έχει στο μυαλό του για το πρώτο επίσημο παιχνίδι.

Οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» θα έχουν τη δυνατότητα να δουν για πρώτη φορά από κοντά και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας. Ο Κρίστοφερ Βέλντε έκλεψε την παράσταση στα ματς της Ιταλίας και θα πάρει μία πρώτη γεύση από το φαληρικό γήπεδο, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, ο οποίος επίσης έχει πατήσει γκάζι και ετοιμάζεται να πάρει φανέλα βασικού από τη στιγμή που ο Ελ Κααμπί είναι εκτός.