Ολυμπιακός: Το βάρος που σηκώνει ο Βέλντε

Ο Κρίστοφερ Βέλντε ήρθε στην Ελλάδα με τις απαιτήσεις από αυτόν να είναι πολύ μεγάλες, ενώ ο ίδιος γνωρίζει πως φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού σηκώνει ένα μεγάλο βάρος.

Ολυμπιακός: Το βάρος που σηκώνει ο Βέλντε

Ο Κρίστοφερ Βέλντε είναι και επίσημα ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και μάλιστα ήρθε στην Ελλάδα με τις καλύτερες συστάσεις. Ο Νορβηγός προέρχεται από μία καλή σεζόν με τη Λεχ Πόζναν με 13 γκολ και 5 ασίστ.

Για τον 24χρονο εξτρέμ υπάρχουν πράγματι μεγάλες προσδοκίες, αφού πέρσι ήταν ο πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής στο πολωνικό πρωτάθλημα. Ο Βέλντε είναι παίκτης που όπως δήλωσε και ο ίδιος στο ένας εναντίον ενός μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Είναι διεισδυτικός εξτρέμ και ο Ολυμπιακός τέτοιον θέλει. Εάν βγει στους Πειραιώτες αυτή η μεταγραφή τότε θα έχουν ενισχυθεί πολύ σημαντικά στα άκρα της επίθεσης τους. Και για τον ίδιο είναι ένα μεγάλο στοίχημα να κάνω το παραπάνω βήμα στην καριέρα του παίζοντας σε μία ομάδα με μεγαλύτερη πίεση και στόχους απ’ ότι ήταν η Λεχ Πόζναν.

Παράλληλα ο Βέλντε σηκώνει στις πλάτες του και ένα μεγάλο βάρος, αφού καλείται να βάλει ένα τέλος σε μία κακή παράδοση που έχουν τα τελευταία χρόνια οι εξτρέμ που έρχονται στον Ολυμπιακό.

Εάν εξαιρέσουμε τον Ντάνιελ Ποντένσε που πέτυχε από την πρώτη του θητεία και γύρισε ξανά και αναμένεται νέα επιστροφή τότε δεν θα βρούμε άλλον εξτρέμ που να πέτυχε. Και όλα αυτά τα χρόνια ο Ολυμπιακός έχει πάρει αρκετούς παίκτες στα άκρα του και έχει ξοδέψει πολλά χρήματα. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε τους Μπρούμα, Μπρνιτς, Σολμπάκεν, Μπουτούτσι, Γκάρι Ροντρίκες, Κανός, Μπόουλερ, Ραντζέλοβιτς, Ονιεκούρου, Ρόνι Λόπες, Μπρούμα, Μορ. Είναι και άλλοι που τα τελευταία χρόνια πέρασαν από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν… ακούμπησαν και δεν μπόρεσαν να μείνουν.

Ο Βέλντε σηκώνει και αυτό το βάρος, αφού ξέρει ότι τον περιμένει μία δύσκολη και απαιτητική αποστολή και είναι ένα μεγάλο στοίχημα και γι’ αυτόν να πετύχει.