Ολυμπιακός: Γκολ σε Ρεάλ, Λίβερπουλ και σε όλη την Ευρώπη!

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ στην περσινή (όχι κορυφαία) σεζόν του έβαλε γκολ στη Ρεάλ, ενώ έχει σκοράρει σε όλες τις διοργανώσεις της UEFA.

Ολυμπιακός: Γκολ σε Ρεάλ, Λίβερπουλ και σε όλη την Ευρώπη!

Ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα τον Ρόμαν Γιάρεμτσουκ για να έχει ακόμη μία αξιόπιστη λύση στο σκοράρισμα πέραν εκείνης του περσινού τοπ σκόρερ Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ο Ουκρανός στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο παίζοντας για πρώτη φορά στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Βαλένθια ως δανεικός από την Μπριζ είχε αρκετές συμμετοχές αλλά περισσότερο ως αλλαγή. Και τα γκολ του δεν ήταν πολλά σε σχέση με τις προηγούμενες επιδόσεις του, όμως ένα από αυτά ήταν με αριστερό σουτ στο 2-2 με την Ρεάλ Μαδρίτης στο Μεστάγια. Τότε που η Βαλένθια είχε προηγηθεί με 2-0 (το δεύτερο ο Γιάρεμτσουκ), αλλά είχε απαντήσει με δύο τέρματα ο Βινίσιους.

Το εντυπωσιακό με τον Γιάρεμτσουκ είναι ότι έχει βάλει γκολ σε καθεμιά από τις διοργανώσεις της UEFA με τις προηγούμενες ομάδες του, τη Γάνδη, την Μπριζ και την Μπενφίκα.

Ο περίφημος σέντερ φορ έχει παίξει 14 φορές στους ομίλους του Champions League με τρία τέρματα. Και έχει 8 αγώνες στα προκριματικά της κορυφαίας διοργάνωσης με ένα γκολ. Το ένα από τα γκολ του ήταν στο 3-3 της Μπενφίκα με τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, στην προημιτελική φάση του 2022, με τους Άγγλους να προκρίνονται γιατί είχαν νικήσει 3-1 στη Λισαβόνα.

Στο Europa League όπου θα συμμετάσχει φέτος με τον Ολυμπιακό, ο Γιάρεμτσουκ έχει 11 αγώνες στους ομίλους με τέσσερα γκολ και επίσης 11 ματς στα προκριματικά με πέντε τέρματα.

Ενώ στο Conference League έχει παίξει μόνο στα προκριματικά, το περασμένο καλοκαίρι με την Μπριζ, βάζοντας τέσσερα γκολ σε δύο ματς.