Ολυμπιακός: Η επιλογή Γιάρεμτσουκ από τον Μεντιλίμπαρ (vid)

Ο Ολυμπιακός γίνεται πανίσχυρος στη γραμμή κρούσης με τον Ρόμαν Γιάρεμτσουκ με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να τον θέλει στον Πειραιά για συγκεκριμένους λόγους.

Ολυμπιακός: Η επιλογή Γιάρεμτσουκ από τον Μεντιλίμπαρ (vid)

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ έρχεται στην Ελλάδα το πρωί της Δευτέρας για να οριστικοποιήσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες προχωρούν σε μία κίνηση με την οποία δυναμώνουν πολύ την επιθετική τους γραμμή, αφού μη ξεχνάμε πως έχει μείνει και ο Ελ Κααμπί.

Ολυμπιακός: Τα ξημερώματα στην Ελλάδα ο Γιάρεμτσουκ

Ήταν γνωστό πως απαίτηση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήταν ο φορ που θα αποκτηθεί να είναι ικανός να παίξει ανά πάσα στιγμή και βασικός. Ο Γιάρεμτσουκ έχει τεράστια εμπειρία και είναι ένας επιθετικός που πράγματι μπορεί να πάρει θέση στην αρχική ενδεκάδα.

Πρώτα απ’ όλα το βασικό είναι ότι δεν μπορεί να γίνει καμία σύγκριση με τον Ελ Κααμπί. Ο Γιάρεμτσουκ είναι άλλο στυλ επιθετικού και γι’ αυτό τον είχε ζητήσει ο Μεντιλίμπαρ. Είναι πανύψηλος φορ πολύ δυνατός στον αέρα.

Ο Ουκρανός είναι επιθετικός… κολόνα, αλλά χωρίς να σημαίνει ότι δεν κινείται στο γήπεδο. Έχει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και μέσα στο «κουτί» είναι «φονιάς». Έχει το εύκολο γκολ αρκεί να «ταϊστεί» από την ομάδα του. Ο Ολυμπιακός των φιλικών έδειξε ότι είναι σύνολο που φτιάχνει φάσεις και ο Γιάρεμτσουκ θα ευνοηθεί από αυτό.

Επίσης πρόκειται για έναν πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή και με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση. Έχει την ικανότητα να κρατήσει τη μπάλα και να την «σπάσει» βοηθώντας τους συμπαίκτες του στη δημιουργία φάσεων.