Ολυμπιακός: Ο Μπιέλ και η συνέπεια που χρειάζεται

Η καλή εικόνα του Πεπ Μπιέλ στο φιλικό του Ολυμπιακού και η συνέπεια που οφείλει να έχει στις καλές εμφανίσεις.

Ολυμπιακός: Ο Μπιέλ και η συνέπεια που χρειάζεται

Ένα πρόσωπο που έχει μεγάλο ενδιαφέρον στη φετινή προετοιμασία του Ολυμπιακού είναι ο Πεπ Μπιέλ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός πέρσι είχε δοθεί δανεικός και επέστρεψε στον Πειραιά αποφασισμένος να μείνει στο ρόστερ. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι ο άνθρωπος που επέμεινε να γυρίσει ο Μπιέλ και μάλιστα θεωρεί ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό.

Είναι λογικό να περιμένουμε να δούμε κάτι από τον Μπιέλ. Να δείξει στο γήπεδο την αξία του, την ποιότητα του. Στα δύο πρώτα φιλικά δεν κατάφερε να βγάλει στο χορτάρι κάτι απ’ όλα αυτά.

Δεν ήταν αδιάφορος ο Μπιέλ στα δύο πρώτα φιλικά παιχνίδια του Ολυμπιακού. Προσπαθούσε, το ήθελε, το πάλευε, αλλά δεν του έβγαινε τίποτα. Και το κακό με τον Ισπανό είναι πως λειτουργεί πολύ με τη ψυχολογία. Επηρεάζεται εύκολα όταν κάτι δεν του πάει καλά.

Στο ματς με την ομάδα του Μίτσελ ο Μπιέλ έβγαλε σφυγμό στο γήπεδο. Ειδικότερα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν μέσα σε κάθε καλή επιθετική προσπάθεια του Ολυμπιακού. Δημιούργησε αρκετές φάσεις για τους συμπαίκτες του, έπαιξε κάθετα και είχε σημαντική συμβολή στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Το θέμα για τον Μπιέλ είναι να μπορέσει να έχει μία διάρκεια σε αυτή την εικόνα του και να την βελτιώσει. Αυτό που λείπει από τον Ισπανό είναι η συνέπεια στις καλές εμφανίσεις και να δείξει ότι είναι σε ανοδική πορεία.