Ολυμπιακός: Το… τάισμα του Ελ Κααμπί

Η παραμονή του Αγιούμπ Ελ Κααμπί και το… τάισμα που θα πρέπει να έχει από τους συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Το… τάισμα του Ελ Κααμπί

Από τα πρώτα «θέλω» του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ήταν η παραμονή του Αγιούμπ Ελ Κααμπί στον Ολυμπιακό. Ο Μαροκινός στράικερ τελικά υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με την ομάδα του Πειραιά και ο Βάσκος θα έχει στη διάθεση του τον πρώτο του σκόρερ.

Οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες από τον Ελ Κααμπί είναι μεγάλες για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Είναι λογικό από έναν παίκτη που έβαλε 33 γκολ την περασμένη σεζόν να περιμένεις ότι θα βάλει άλλα τόσα και την επόμενη. Και είναι γεγονός ότι με το συμβόλαιο που έχει κάνει υπάρχουν τεράστιες προσδοκίες.

Βέβαια η μπάλα δεν μπαίνει στα δίχτυα από το συμβόλαιο και από τους τραπεζικούς λογαριασμούς. Ο Ελ Κααμπί είναι ένας επιθετικός που μπορεί να βάλει το πιο απίθανο γκολ. Είναι ικανός να βάλει το κεφάλι του σε σημείο που δεν θα το κάνει κανείς. Να πεταχτεί με το πόδι και να σκοράρει και να μην έχει καταλάβει κανείς από που ήρθε.

Εν ολίγοις είναι ένας παίκτης που θέλει γύρω του και ένα σύστημα που να δουλεύει σωστά. Θέλει παίκτες που να δημιουργούν και να του δίνουν φάσεις και εκείνος ξέρει τι θα κάνει. Γι’ αυτό και για τον Ολυμπιακό είναι πολύ κομβικό να μείνει και ο Ποντένσε, αλλά και ο δεύτερος εξτρέμ που θα έρθει να είναι εξίσου καλός και δημιουργικός. Ακόμα και οι χαφ θα πρέπει να δημιουργούν για τον Ελ Κααμπί. Όλοι οι επιθετικοί θέλουν… τάισμα, αλλά ο Ελ Κααμπί ανήκει στην κατηγορία αυτών που θέλουν λίγο παραπάνω.