Ολυμπιακός: Ο Ορτέγκα, ο Αποστολόπουλος και η μεταγραφή

Ο Φρανσίσκο Ορτέγκα βγάζει πολύ καλό πρόσωπο στην προετοιμασία του Ολυμπιακού με τον Απόστολο Αποστολόπουλο να είναι μία λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, όμως, όλα δείχνουν ότι πάει και για μεταγραφή.

Ολυμπιακός: Ο Ορτέγκα, ο Αποστολόπουλος και η μεταγραφή

Οι ημέρες που απομένουν μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου αναμένονται με τεράστιο ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες εκτός από την προσπάθεια που κάνουν για να διατηρήσουν στο ρόστερ τους παίκτες όπως ο Ποντένσε και ο Όρτα θέλουν και μεταγραφές για να συμπληρώσουν το ρόστερ.

Ένας ποδοσφαιριστής που ξεχωρίσει στην Ολλανδία είναι ο Φρανσίσκο Ορτέγκα. Ο Αργεντινός μπακ δείχνει αλλαγμένος και φαίνεται πως η ξεκούραση του έκανε πολύ καλό. Ο Μεντιλίμπαρ έχει πάρει μαζί του τον Αποστολόπουλο, ένα παιδί που του έχει δώσει χρόνο συμμετοχής και στα ευρωπαϊκά ματς της περασμένης σεζόν.

Ωστόσο όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην απόκτηση αριστερού μπακ για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη συγκεκριμένη θέση. Θα πάρει έναν παίκτη για να τον έχει πίσω από τον Ορτέγκα, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα αφήσει στο περιθώριο τον Αποστολόπουλο.

Τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον μικρό και θα είναι μέρος του ροτέισον τη νέα σεζόν, αλλά όλα δείχνουν ότι μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου θα έρθει κι άλλος αριστερός μπακ.