Ολυμπιακός: Πλησιάζει στον Πειραιά ο Όρτα

Εξελίξεις δρομολογούνται σχετικά με τον θέμα του Αντρέ Όρτα στον Ολυμπιακό και οι πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τη Μπράγκα.

Ολυμπιακός: Πλησιάζει στον Πειραιά ο Όρτα

Μία από τις περιπτώσεις που παλεύει ο Ολυμπιακός είναι αυτή του Αντρέ Όρτα. Δεδομένη η επιθυμία του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να διατηρήσει τον ποδοσφαιριστή στην ομάδα και τη νέα σεζόν, αλλά και του παίκτη να συνεχίσει να φοράει την ερυθρόλευκη.

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται πολύ έντονη κινητικότητα για τον Πορτογάλο χαφ και είναι γεγονός ότι τις τελευταίες ώρες και στην Πορτογαλία έχουν αρχίσει να υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός έχει πλησιάσει σε συμφωνία με τη Μπράγκα.

Οι Πορτογάλοι από την αρχή του καλοκαιριού είχαν στυλώσει τα πόδια και ήθελαν 6 εκατ. ευρώ για να δώσουν τον παίκτη. Οι πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι Ολυμπιακός και Μπράγκα είναι πολύ κοντά σε συμφωνία.

Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία πως αυτό το θέμα θα έχει πολύ σύντομα αίσιο τέλος με τον ποδοσφαιριστή να μένει στον Πειραιά και την επόμενη σεζόν. Άλλωστε ήταν ξεκάθαρη και η πρόθεση της τεχνικής ηγεσίας της Μπράγκα που του έχει δείξει ότι δεν τον υπολογίζει.