Ολυμπιακός: Εξελίξεις με Βέλντε που λέει «όχι» στο MLS

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις με τον Κρίστοφερ Βέλντε που τις επόμενες ημέρες είναι πολύ πιθανό να έχει κλείσει στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Εξελίξεις με Βέλντε που λέει «όχι» στο MLS

Στην τελική ευθεία έχει μπει η απόκτηση του Κρίστοφερ Βέλντε από τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες δουλεύουν αρκετές ημέρες αυτή την υπόθεση και προσπαθούν να την ολοκληρώσουν και φαίνεται πως όλα έχουν πάρει το δρόμο τους.

Τα ρεπορτάζ στην Πολωνία αναφέρουν ότι ο Νορβηγός εξτρέμ βρίσκεται μία ανάσα από τη μετακίνηση του στους Πειραιώτες. Συγκεκριμένα οι Πολωνοί αναφέρουν πως ο παίκτης σίγουρα θα φύγει από τη Λεχ Πόζναν και έχει στα χέρια του προτάσεις για να το κάνει αυτό.

Μία από αυτές είναι από ομάδα του MLS, αλλά ο Βέλντε δεν θέλει να περάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής προτιμάει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό όπως αναφέρουν οι Πολωνοί.

Μάλιστα οι εξελίξεις σε αυτό το θέμα αναμένονται άμεσες. Ο Ολυμπιακός έχει φουλάρει για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή και αναμένεται τις επόμενες ημέρες αυτή η μεταγραφή να έχει κλείσει. Λέγεται ότι υπάρχει συμφωνία των «ερυθρόλευκων» με τη Λεχ Πόζναν στα 4 εκατ. ευρώ, αλλά ακόμα οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία διαπραγμάτευσης.