Ολυμπιακός: «Ματιές» σε Ντεντόνκερ

Ο Ολυμπιακός φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Λεάντερ Ντεντόνκερ, ο οποίος βρίσκεται υπό παραχώρηση από την Άστον Βίλα. Παραμένει προτεραιότητα ο Όρτα.

Ολυμπιακός: «Ματιές» σε Ντεντόνκερ

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να «σκανάρει» την αγορά για παίκτες που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο το ρόστερ του. Η προσθήκη του Πιρόλα ήρθε να «θωρακίσει» την άμυνα και οι Πειραιώτες εστιάζουν και σε άλλες θέσεις.

Στη μεσαία γραμμή υπάρχουν ήδη οι Τσικίνιο, Έσε, Ντάνι Γκαρθία και Στάμενιτς αλλά και οι «μικροί» από την Κ19 όπως ο Μπακούλας. Εντούτοις, οι κυπελλούχοι Ευρώπης θέλουν να φέρουν ξανά στον Πειραιά και τον Αντρέ Όρτα. Η Μπράγκα είναι «σκληρό καρύδι» στις διαπραγματεύσεις όμως οι «ερυθρόλευκοι» θα επιμείνουν για την περίπτωσή του.

Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός θέλει να έχει έτοιμο το έδαφος σε περίπτωση που δεν προχωρήσει τελικά η υπόθεση του Όρτα και σε αυτό το πλαίσιο φαίνεται πως «βολιδοσκοπεί» την περίπτωση του Λεάντερ Ντεντόνκερ, τον οποίο η Άστον Βίλα έχει βγάλει «στο σφυρί».

Ακόμη δεν υπάρχει κάτι «χειροπιαστό», όμως ο Βέλγος μέσος βρίσκεται στα υπόψη του Ολυμπιακού, είτε για κανονική μεταγραφή είτε για δανεισμό καθώς οι «χωριάτες» θέλουν να απαλλαγούν από το συμβόλαιό του.