Οντουμπάτζο: «Επιτέλους είμαι στην ΑΕΚ»!

Ο Μόουζες Οντουμπάτζο στις πρώτες του δηλώσεις, μετά την παρουσίαση του από την ΑΕΚ, δήλωσε ανυπόμονος ν' αγωνιστεί αλλά κι ότι χρωστά πολλά στον προπονητή, Ματίας Αλμέιδα

Οντουμπάτζο: «Επιτέλους είμαι στην ΑΕΚ»!

O Μόουζες Οντουμπάτζο αφού πήρε την φανέλα με το «29» και συναντήθηκε με τον, ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριο Ηλιόπουλο (που του είπε ότι «Εδώ είναι οικογένεια») - υπογράφοντας ενώπιον του το, διετές του, συμβόλαιο - ξεναγήθηκε στο νέο του ποδοσφαιρικό του «σπίτι».

Από τον «δικέφαλο» έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο, από την πρώτη του επίσκεψη στο γήπεδο της Ν. Φιλαδέλφειας, ενώ περιέχει τις πρώτες του «κιτρινόμαυρες» δηλώσεις στο ΑΕΚ ΤV:

«Επιτέλους είμαι εδώ! Ανυπομονώ να φορέσω αυτή τη φανέλα. Ευχαριστώ για το θερμό καλωσόρισμα. Ήταν μία εύκολη απόφαση να έρθω στην ΑΕΚ. Έπειτα από δυο χρόνια που έρχομαι εδώ ως αντίπαλος, είμαι επιτέλους μέλος αυτής της οικογένειας. Κάθε φορά που θα φοράω αυτή τη φανέλα θα παίζω με πάθος και συναίσθημα. Χρωστάω πολλά στον προπονητή που με ήθελε και με έφερε εδώ. Μου αρέσει το στιλ του προπονητή και πραγματικά πιστεύω ότι θα επωφεληθώ πολύ παίζοντας με αυτό τον τρόπο. Θα τα πούμε στο γήπεδο. Μόνο ΑΕΚ!»