Μπέερσοτ - ΟΦΗ 3-1: Νέα φιλική τριάρα οι Ηρακλείωτες...

Παρότι βελτιωμένος, σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό του , ο ΟΦΗ έχασε ξανά, από την Mπέερσοτ αυτή τη φορά,  δεχόμενος ξανά τρία γκολ (3-1)

Μπέερσοτ - ΟΦΗ 3-1: Νέα φιλική τριάρα οι Ηρακλείωτες...

Από τριάρα σε τριάρα ο ΟΦΗ στα φιλικά του...

Μετά την προ ημερών ήττα με 3-0 από την Μπέβερεν ήρθε εκείνη με 3-1 από την Mπέερσοτ.

Σ' αντίθεση, πάντως, με το προηγούμενος ματς είχε καλά διαστήματα στο πρώτο μέρος αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν κατώτερος των Βέλγων.

Οι Κρητικοί καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο κρατούν ενόψει της συνέχειας και ο Ισέκα ήταν ο άνθρωπος άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι στο 28ο λεπτό όταν σκόραρε με σουτ στην κίνηση μετά από σέντρα του Μπάκιτς.

Οι Βέλγοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 40' όταν ο Βέρλιντεν με δυνατό σουτ νίκησε τον Χριστογεώργο.

Το 1-1 ήταν και το τελικό σκορ του πρώτου μέρους, όμως στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα, από το 60' και μετά, οι Βέλγοι ήταν ανώτεροι και χάρη στα τέρματα των Κεϊτά (69') και Ρέινερς (90+3') πήραν μία σημαντική νίκη κόντρα στον ΟΦΗ με 3-1.

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Γκονθάλεθ, Χατζηθεοδωρίδης, Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος, Καραχάλιος, Μπάκιτς, Νέιρα, Ριέρα, Αποστολάκης και Ισέκα.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν: Σωτηρίου, Μπρεσάν, Χνάρης, Μαρινάκης, Αμπάντα, Γαγιέγος, Κουτεντάκης, Θεοδοσουλάκης, Χιμένεθ, Φανουράκης, Φαϊτάκης