Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Κλέιτον Ντιαντί!

Ο 17χρονος Σενεγαλέζος επιθετικός Κλέιτον Ντιαντί, που αναμένεται ν' αποτελέσει την πρώτη κίνηση του Άρη στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο έφτασε (17/7) στην Θεσσαλονίκη.

Στη Θεσσαλονίκη για τον Άρη ο Κλέιτον Ντιαντί!

Στην Θεσσαλονίκη για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Άρη είναι ο Κλέιτον Ντιαντί.

Ο 17χρονος Σενεγαλέζος επιθετικός, αφού η συμφωνία μεταξύ της ομάδας του Λ' Εσπουάρ ντε Γκουεντιαβάγε και των «κίτρινων» ανακοινώθηκε από την πρώτη την περασμένη εβδομάδα και πλέον αυτή θα επικυρωθεί αφού ο νεαρός παίκτης αποκτήσει το δικαίωμα υπογραφής επαγγελματικού συμβολαίου.

Αυτό θα γίνει στις 29 του μήνα.

Ο Άρης αποφάσισε να επενδύσει στον Σενεγαλέζο επιθετικό ο οποίος αγωνίζεται τόσο στα επιθετικά άκρα όσο και στην κορυφή της επίθεσης.

Ο διακριθείς με την Κ17 της Σενεγάλης στην τελική φάση του περσινού Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, προτάθηκε στους «κίτρινους» και αφού κρίθηκε ενδιαφέρουσα η περίπτωση του, αποφασίστηκε η σχετική επένδυση.

Την περασμένη σεζόν η ομάδα του είχες συμφωνήσει για την παραχώρησή του με τη Σάο Πάουλο, αλλά λόγω της βραζιλιάνικης νομοθεσίας – σύμφωνα με τα αφρικανικά media – και του ότι ο παίκτης ήταν ανήλικος, απορρίφθηκε αυτή η πώληση.

Ο Κλέιτον Ντιαντί θα υποβληθεί την Πέμπτη (18/7) σε ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων και θα συμπεριληφθεί στην αποστολή η οποία θα ταξιδέψει στην Ολλανδία.