«Η Μπολόνια δεν αφήνει τον Ιωαννίδη»

Το όνομα του Φώτη Ιωαννίδη εξακολουθεί να απασχολεί καθημερινά και τα ιταλικά ΜΜΕ, λόγω του έντονου ενδιαφέροντος της Μπολόνια, ενώ στο... κόλπο φαίνεται πως μπαίνει και η Χιρόνα

«Η Μπολόνια δεν αφήνει τον Ιωαννίδη»

Ο Φώτης Ιωαννίδης αποτελεί το πιο «καυτό» όνομα του Παναθηναϊκού στο μεταγραφικό παζάρι, με πολλές ομάδες να έχουν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του και τις Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Μπολόνια να αποτελούν αυτές που τον «κυνηγούν» με μεγαλύτερη επιμονή.

Ο 24χρονος επιθετικός πρωταγωνιστεί και στην Ιταλία, με το «calciobologna.it» να αναφέρεται στο ενδιαφέρον των «ροσομπλού» για την αγορά του.

«Ο Φώτης Ιωαννίδης εξακολουθεί να είναι ένα σημαντικό όνομα για το μέλλον της Μπολόνια στην επίθεση. Οι απαιτήσεις του Παναθηναϊκού ωστόσο εξακολουθούν να είναι απαγορευτικές: 25 εκατ. ευρώ.

Προς επιβεβαίωση αυτού, η ελληνική ομάδα απέρριψε την τελευταία προσφορά της Σπόρτινγκ Λισαβόνας: 18 εκατ. ευρώ, μαζί με μπόνους αλλά και την επιστροφή του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

«Αλλά ο ανταγωνισμός για την Μπολόνια δεν είναι μόνο η πορτογαλική ομάδα. Αναφορές σήμερα υποστηρίζουν ότι και η Χιρόνα, που μπορεί να πουλήσει τον Ντόβμπικ, έχει βάλει τον Ιωαννίδη στο στόχαστρο» προσθέτει στην συνέχεια, βάζοντας στο... κόλπο και τους Ισπανούς.