Ολυμπιακός: Και τέταρτη «μεταγραφή» μετά τους Στάμενιτς, Γκαρθία και Κοστίνια στον Ρέντη

Ο Ζέλσον Μάρτινς έχει όλες τις προϋποθέσεις να αποτελέσει ακόμη μία μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, έστω κι αν πρόκειται για εσωτερική.

Ολυμπιακός: Και τέταρτη «μεταγραφή» μετά τους Στάμενιτς, Γκαρθία και Κοστίνια στον Ρέντη

Δεν τον είδαμε στο δεύτερο μισό της σεζόν όσο θα περιμέναμε. Ο Ζέλσον Μάρτινς προερχόταν από αρκετά μεγάλο διάστημα δίχως αγωνιστικό ρυθμό και ήταν λογικό να αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμού, όταν άρχισε να παίρνει σταδιακά παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές στους οποίους θα ποντάρει πολλά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τη νέα σεζόν. Ο Βάσκος τεχνικός θεωρεί ότι με μία κανονική προετοιμασία, θα είναι σε θέση να αποτελέσει έναν από τους βασικούς εξτρέμ του Ολυμπιακού της νέας περιόδου.

Η αξία του Ζέλσον είναι γνωστή. Αυτό που απέμενε ήταν να αρχίσει ο ίδιος να αφήνει πίσω τα προβλήματα που τον ταλαιπώρησαν.

Το διάστημα των καλοκαιρινών διακοπών του έχει δουλέψει αρκετά. Επιθυμία του είναι από το πρωί της Τετάρτης (10/7) να φωνάξει βροντερό «παρών» με το «καλημέρα».

Δεν είναι ότι το θέλει πολύ ο Μεντιλίμπαρ να έχει στα βασικά του πλάνα τον Ζέλσον για τη νέα σεζόν. Το θέλει πολύ και ο Πορτογάλος άσος να αρχίσει να ξαναβγαίνει στον ποδοσφαιρικό «αφρό». Και για τον ίδιο είναι πολύ μεγάλο στοίχημα να κάνει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, έτσι ώστε να αποτελέσει έναν από τους «πυλώνες» του νέου Ολυμπιακού που θα χτιστεί.

Δεν είναι υπερβολή λοιπόν να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (10/7) θα έχει τέσσερις μεταγραφές στον Ρέντη. Τους Κοστίνια. Ντάνι Γκαρθία, Στάμενιτς και... Ζέλσον. Γιατί, καλώς ή κακώς, σαν μεταγραφή μπορεί να αντιμετωπιστεί ο Πορτογάλος εξτρέμ.