ΠΑΟΚ: Διάστρεμμα ο Ντεσπόντοφ, τραυματίστηκε ο Οζντόεφ

Δύο παίκτες προστέθηκαν στο απουσιολόγιο του τεχνικού του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου καθώς ο Ντεσπόντοφ υπέστη διάστρεμμα, ενώ ο Οζντόεφ δέχτηκε χτύπημα στην ποδοκνημική

ΠΑΟΚ: Διάστρεμμα ο Ντεσπόντοφ, τραυματίστηκε ο Οζντόεφ

Με διάστρεμμα επέστρεψε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κιρίλ Ντεσπόντοφ, από το τελευταίο φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Χίμπερνιαν και θα επιστρέψει στις προπονήσεις την Πέμπτη.

Επίσης στο σημερινό (8/7) απογευματινό οικογενειακό δίτερμα ανάμεσα στους «πορτοκαλί» και στους «μαύρους» ο Μαγκομέντ Οζντόεφ δέχτηκε χτύπημα στην ποδοκνημική και κάθισε στον πάγκο για να εξεταστεί από τον γιατρό, Γιάννη Ράλλη. Το οικογενειακό δίτερμα δεν ανέδειξε νικητή, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με 1-1.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας έβγαλε μέρος και των δύο προπονήσεων, στο πλαίσιο της σταδιακής επανένταξής του στο κανονικό πρόγραμμα. Το 1-0 για τους «μαύρους» το γκολ πέτυχε ο Γιοάν Σάστρε με εξαιρετικό μονοκόμματο πλασέ, ενώ για τους «πορτοκαλί» ισοφάρισε ο Νικολάς Κουαλιάτα έπειτα από ασίστ του Στέφαν Σβαμπ.

Οι συνθέσεις:

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ: Κοτάρσκι, Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδης, Ότο, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Κωνσταντέλιας, Κουαλιάτα, Βιεϊρίνια, Σαμάτα.

ΜΑΥΡΟΙ: Τσιφτσής, Θυμιάνης, Κουλιεράκης, Σάστρε, Τσαούσης, Καμαρά, Οζντόεφ, Μουργκ, Σμυρλής, Τάισον, Μπράντον.