Ολυμπιακός: Η αποθέωση στον Ντάνι Γκαρθία από την πατρίδα του

Με εντυπωσιακά σχόλια για τον Ντάνι Γκαρθία μετέφερε τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό Βάσκος δημοσιογράφος. 

Ολυμπιακός: Η αποθέωση στον Ντάνι Γκαρθία από την πατρίδα του

Πολλές φορές έχει σημασία ο τρόπος με τον οποίο αποχαιρετούν έναν παίκτη οι άνθρωποι που τον έχουν γνωρίσει καλά σε μία ομάδα.

Για τον Ντάνι Γκαρθία που ανακοινώθηκε την Παρασκευή (5/7) από τον Ολυμπιακό έχει γράψει Βάσκος δημοσιογράφος μεταξύ άλλων ως σχόλιο για τη μετακίνησή του στην ελληνική ομάδα:

«Ένας από τους πολύ ταλαντούχους παίκτης της Μπιλμπάο, ο Ντάνι Γκαρθία, βρήκε νέο ποδοσφαιρικό σπίτι στον Ολυμπιακό. Κι οι πιστοί του ποδοσφαίρου μπορούν να είναι χαρούμενοι. Έπειτα από εκθαμβωτική καριέρα για έξι χρόνια στην Αθλέτικ, ο αγαπημένος μας Ντάνι ξεκινά μια νέα συναρπαστική περιπέτεια στον ελληνικό σύλλογο. Ένας παίκτης με καριέρα που δεν πέρασε απαρατήρητη ούτε στην Εϊμπάρ με προπονητή αυτόν που θα έχει και τώρα, τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος τον ανέβασε στην ελίτ και τον έκανε αναγνωρισμένο παίκτη.

Για πρώτη φορά στην καριέρα του θα έχει την ευκαιρία να παίξει σε άλλη χώρα της Ευρώπης, κάτι που είχαν αρνηθεί στην Μπιλμπάο στις προτάσεις που είχε. Ο Ολυμπιακός που πήρε το Conference League θα παίξει απευθείας στο Europa League κι έτσι ο Ντάνι είναι πιθανό να αντιμετωπίσει τους παλιούς συμπαίκτες του.

Ο Ολυμπιακός και ο Ντάνι Γκαρθία είναι εδώ για να αποδείξουν ότι το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι. Είναι ένα πάθος που ενώνει ανθρώπους και δημιουργεί ανεξίτηλες αναμνήσεις».