«Ο Κωστούλας επανήλθε στο Αγρίνιο να στηρίξει τον Παναιτωλικό» (vid)

Οι δηλώσεις του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Φώτη Κωστούλα, από την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα σεζόν.

«Ο Κωστούλας επανήλθε στο Αγρίνιο να στηρίξει τον Παναιτωλικό» (vid)

Το «στίγμα» του για τη νέα σεζόν έδωσε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Φώτης Κωστούλας που μίλησε κατά την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν στη Super League.

Ο κ. Κωστούλας αναφέρθηκε στην απόφασή του να επιστρέψει στα διοικητικά της ομάδας, βγάζοντας την πικρία του ότι δεν είχε την απαραίτητη στήριξη από τον επιχειρηματικό κόσμο του Αγρινίου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη νέα σεζόν: «Να έχουμε μία καλή θέση, χωρίς τις συγκινήσεις που περάσαμε πέρυσι μέχρι το τελευταίο παιχνίδι. Εχω εμπιστοσύνη στους παίκτες και τον φίλο μου, Γιάννη Πετράκη. Καλές χρονιές για τον Παναιτωλικό δεν είναι μόνο οι βαθμοί στο γήπεδο. Οπως μας δίδαξε η συνάντηση αυτή εδώ, έχει να κάνει με τον κόσμο του. Πρέπει το Αγρίνιο και η Αιτωλοακαρνανία να είναι κοντά, δίπλα στον Παναιτωλικό. Και όχι για μερικά ματς. Μιλάω για την συμμετοχή του κόσμου με παρουσία στην εξέδρα, με οικονομική στήριξη. Θα ανοίξουμε ξανά την μπουτίκ για αυτόν, όλα αυτά για να έχουμε την καλή αποδοχή. Θα πρέπει να το στηρίξουμε όλο αυτό. Δεν είναι έτσι το τελευταίο διάστημα».

Για τη στήριξη στην ομάδα: «Ο Κωστούλας επανήλθε στο Αγρίνιο να στηρίξει τον Παναιτωλικό να πάρει μπροστά, να βρεθούν 5-10 ντόπιοι που θα έχουν την ίδια ευαισθησία για να συνεχίσουν. Αυτό πίστευα ότι θα γίνει. Αυτό έγινε, η ομάδα ανέβηκε. Από εκεί και ύστερα δεν είδα καμία κίνηση, κανένα άτομο δεν έχει έρθει να στηρίξει πραγματικά την ομάδα. Αυτό με στεναχωρεί. Οχι ότι ήθελα να φύγω σώνει και καλά. Το Αγρίνιο είναι πόλη μου, πατρίδα μου. Θα ήθελα όλο αυτό που ζούμε να μπορεί να συνεχίσει, να το συνεχίσουν άλλοι. Παλιότερα δεν είχαμε καμία βοήθεια. Είχαμε μιλήσει με πολιτικούς, στον κόσμο τους, μας θυμούνται πριν τις εκλογές. Ο σημερινός δήμαρχος μας στηρίζει με τις καλές κινήσεις που κάνει. Τον ευχαριστώ για αυτό. Πέρασαν πολλά χρόνια. Πολλά περισσότερα από ότι πίστευα. Εχω πει ότι αν δεν βρεθεί κάποιος να αναλάβει δεν μπορώ να φύγω. Νιώθω δεσμευμένος με αυτή την ομάδα. Θεωρώ ότι είναι απαραίτητη για το Αγρίνιο. Είναι κομμάτι του Αγρινίου. Ξανακάνω έκκληση σε όσους θέλουν να συνεισφέρουν κάτι. Οχι μόνο στο οικονομικό. Πρέπει να βοηθήσετε. Εχω κι εγώ ένα τέλος. Ελπίζω να αργήσει αλλά αφυπνιστείτε. Βάλτε ένα λιθαράκι, ετοιμαστείτε να πάρετε στα χέρια σας την ομάδα».