Ο Λουτσέσκου «φωτογράφισε» επιστροφή Κεντζιόρα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ Λάρνακας και «φωτογράφισε» την επιστροφή του Τόμας Κεντζιόρα.

Ο Λουτσέσκου «φωτογράφισε» επιστροφή Κεντζιόρα

Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της ΑΕΚ Λάρνακας ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για την εικόνα της ομάδας του, ενώ επί της ουσίας «φωτογράφισε» την επιστροφή του Τόμας Κεντζιόρα.

Αναλυτικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε:

«Στο πρώτο μέρος, η εικόνα μου άρεσε περισσότερο, στο δεύτερο μέρος, αν και είχαμε ευκαιρίες, δεχθήκαμε ένα εύκολο και ανόητο γκολ, δεν μου άρεσε η έλλειψη συγκέντρωσης και η συμπεριφορά, αλλά προέρχεται και από την έλλειψη αγώνων. Με βοηθάει όμως να μιλήσω στους παίκτες ότι πρέπει να έχουμε ταπεινή προσέγγιση, προσέγγιση μαχητών, να μπαίνουμε και να παλεύουμε σε όλα τα ματς. Και πέρυσι ανεξάρτητα από τις συνθήκες παλεύαμε».

Για τον υπάρχει ειδική διαχείριση για Εκόνγκ και Καμαρά: «Δεν υπάρχει κάποιο πλάνο, θα πρέπει να δουλέψουν, πρέπει να πιέσουν τον εαυτό τους να δώσουν το καλύτερο, μέσα από την προετοιμασία, όταν θα πρέπει να ετοιμαστούν, να είμαστε και υπομονετικοί μαζί τους γιατί δουλεύει ο χρόνος υπέρ τους, όπως και για τρία νέα παιδιά».

Για το ότι έχει 30 παίκτες στην διάθεσή του: «Η ιδέα μου είναι ότι θα έπρεπε να είχαμε κρατήσει όσο το δυνατό περισσότερους παίκτες από πέρυσι και να προσθέσουμε 2-3 για να πάμε στο επόμενο επίπεδο. Σε σχέση με πέρυσι μας λείπουν τρεις παίκτες, έχουμε συζήτηση να επιστρέψει ο ένας και ελπίζω και ένας ακόμη».