Βελτιωμένη η ΑΕΚ στο φιλικό με την Μπέρσχοτ και νίκη με 3-0 (highlights)

Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε βελτιωμένη στο νικηφόρο με 3-0 φιλικό κόντρα στην Μπέρσχοτ.

Βελτιωμένη η ΑΕΚ στο φιλικό με την Μπέρσχοτ και νίκη με 3-0 (highlights)

Καμία σχέση με το πρόσωπο που έδειξε στη βαριά ήττα από την Άλκμααρ δεν είχε η εμφάνιση της ΑΕΚ στο νέο φιλικό προετοιμασίας της Τετάρτης, αυτή τη φορά κόντρα στην Γκέρμιναλ Μπέρσχοτ στο Μπουργκ-Χάαμστεντ της Ολλανδίας.

Το ματς είχε διάρκεια τεσσάρων ημιώρων και οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν με σκορ 3-0 της βελγικής ομάδας, χάρη σε τέρματα που σημείωσαν οι Γαλανόπουλος (9'), Ζίνι (15') και Γκολφίνος (78').

Να σημειώσουμε ότι ο Ματίας Αλμέιδα χρησιμοποίησε τους παίκτες της πρώτης ομάδας στα πρώτα 60 λεπτά του φιλικού και αυτούς της ΑΕΚ Β' στο δεύτερο 60λεπτο της αναμέτρησης, βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα και μένοντας σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Θεοχάρης, Χατζισαφί, Μουκουντί, Μήτογλου, Ρότα, , Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Ελίασον, Φερνάντες (50' Μαχαίρας), Ζίνι, Λιβάι Γκαρσία. Στο δεύτερο 60λεπτο έπαιξαν οι: Αγγελόπουλος, Πήλιος, Κοσίδης, Χρυσόπουλος, Ραντόνια, Φοφανά, Ρουκουνάκης, Κάτσικας, Μαχαίρας, Γκολφίνος, Θεοδωρίδης και Κανελλόπουλος.

Γκέρμιναλ Μπέρσχοτ (Ντιρκ Κάουτ): Ματίγιας, Τσιμάγνκα, Ματάις, Κωνσταντόπουλος, Βέιμανς, Μισέ, Κάγκρο, Βαν Χίμπεεκ, Ελ Γκράφελ, Ρέινερς, Κεϊτά.