Μπρινιόλι: «Να κερδίσω το νταμπλ με την ΑΕΚ»

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι μίλησε για τους στόχους του, μετά την μετακίνησή του στην ΑΕΚ.

Μπρινιόλι: «Να κερδίσω το νταμπλ με την ΑΕΚ»

Πανευτυχής εμφανίστηκε ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι για το νέο κεφάλαιο που άνοιξε στην ποδοσφαιρική του καριέρα με τη μετακίνησή του από τον Παναθηναϊκό στην ΑΕΚ. Ο Ιταλός γκολκίπερ μίλησε στο AEK TV, για την συμφωνία του με την «Ένωση», αλλά και τους στόχους του με τους «κιτρινόμαυρους» και εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει το νταμπλ με το σύλλογο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νιώθω πολύ καλά. Είμαι χαρούμενος που ξεκινάω αυτό το καινούργιο κεφάλαιο της καριέρας μου. Είμαι έτοιμος! Ξέρω πως δεν είναι συνηθισμένο να πηγαίνεις σε ένα άλλο μεγάλο κλαμπ, αλλά δεν είναι ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος. Είναι μέρος της δουλειάς μου. Για εμένα το πιο σημαντικό είναι να σέβεσαι τους ανθρώπους, όλα τα υπόλοιπα είναι μέρος της δουλειάς.

Η εντύπωσή μου για την ΑΕΚ ως αντίπαλος ήταν πολύ καλή! Είναι δύσκολο να έρχεσαι να παίζεις εδώ. Είναι ο κόσμος, είναι ένα πολύ ωραίο γήπεδο και πιστεύω για τους αντιπάλους το να έρθουν εδώ και να προσπαθήσουν να κερδίσουν θα είναι δύσκολο και θα είμαστε "δύσκολοι" την ερχόμενη χρονιά. Ελπίζω με την ΑΕΚ να κατακτήσω το πρωτάθλημα.

Ό,τι έγινε στο παρελθόν με τον Παναθηναϊκό είναι μέρος του αθλήματος, δεν μπορείς πάντα να κερδίζεις. Είναι ένα βήμα για να κερδίσεις κάτι. Επίσης μπορεί να μην κερδίζεις πάντα κάτι, αλλά είναι ένα βήμα, ένας τρόπος να βελτιωθείς. Εύχομαι εδώ να κατακτήσω κάποιον τίτλο με την ΑΕΚ και να βοηθήσω την ομάδα να έχει ένα λαμπρό μέλλον.

Για μένα επιτυχία είναι πρώτα απ' όλα ένας άνθρωπος που σέβεται όλους αυτούς που δουλεύουν γι' αυτή την ομάδα, για εμάς, που μας δίνουν την ευκαιρία να δώσουμε το 100% κάθε μέρα. Όλοι αυτοί που δουλεύουν από πίσω μας και δεν τους βλέπει κανείς, είναι ένα βήμα για την επιτυχία και μετά είναι το γήπεδο και όλα τα άλλα, όμως πρώτα από όλα, πρέπει να δούμε όλα αυτά που βρίσκονται πίσω από την επιτυχία και όχι μόνο τις Κυριακές και τα ματς.

Ελπίζω να είμαι τόσο τυχερός όσο και ο Γκατσίνοβιτς και να κερδίσω το νταμπλ, ήταν καταπληκτικό. Στον Παναθηναϊκό το χάσαμε δυστυχώς, αλλά ξέρεις δεν είναι εύκολο. Βάλαμε τα δυνατά μας και προσπάθησα να βοηθήσω την ομάδα και τον προπονητή, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν είναι πάντα εύκολο.

Ο Ματίας είναι ένας από τους λόγους που επέλεξα την ΑΕΚ και ελπίζω να μου δώσει την ευκαιρία να βοηθήσω την ΑΕΚ να πετύχει. Ελπίζω να απολαύσετε αυτή τη σεζόν! Θα βάλω τα δυνατά μου να τους βοηθήσω όλους!».