Ολυμπιακός: Ο Νταβίντ Κάρμο, η μεταγραφή που χάλασε και οι νέες καθυστερήσεις

Το σίριαλ του Νταβίντ Κάρμο έχει ακόμη πολλά επεισόδια και η υπόθεση φρενάρει από τη στιγμή που χάλασε μία σχεδόν τελειωμένη μεταγραφή για την Πόρτο.

Ολυμπιακός: Ο Νταβίντ Κάρμο, η μεταγραφή που χάλασε και οι νέες καθυστερήσεις

Η είδηση ότι ο Μικαϊλ Φαγιέ θα μετακόμιζε στην Πόρτο ήχησε ευχάριστα στα αφτιά των ανθρώπων του Ολυμπιακού, καθώς οι «δράκοι» εκτός από τον Οτάβιο που τον έχουν στο ρόστερ τους από τον Γενάρη, θα πρόσθεταν ακόμη έναν αριστεροπόδαρο εξτρέμ όπως είναι ο Φαγιέ.

Αυτομάτως δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι δεν είχε κανένα νόημα η Πόρτο να είχε ακόμη έναν αριστεροπόδαρο στόπερ στο ρόστερ της, όπως είναι ο Κάρμο. Κατά συνέπεια θα μπορούσε να είναι πιο διαλλακτική στις συζητήσεις της με τον Ολυμπιακό.

Αμ δε... Μία μεταγραφή για να ολοκληρωθεί, θα πρέπει να πέσουν οι υπογραφές στα συμβόλαια. Όταν δεν πέφτουν, τότε συγκεντρώνει πιθανότητες να χαλάσει μία σχεδόν τελειωμένη μεταγραφή.

Αυτό ακριβώς συνέβη με τον Φαγιέ! Όλα ήταν συμφωνημένα μεταξύ Μπαρτσελόνα και Πόρτο, ο μάνατζερ του παίκτη είχε πάει στην Πορτογαλία για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες και αυτό που απέμενε ήταν ο Φαγιέ να πάρει το αεροπλάνο για το Πόρτο.

Τελικά, η Μπαρτσελόνα την τελευταία στιγμή ακύρωσε τη μεταγραφή και αυτή η εξέλιξη επηρεάζει έως έναν βαθμό και την υπόθεση του Κάρμο.

Δεν λέμε ότι οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με την Πόρτο έχουν ναυαγήσει. Όταν ο Κάρμο φτάνει στο σημείο να προπονείται στους «δράκους» και το μυαλό του να είναι στον Πειραιά, δεν μπορεί να ναυαγήσει καμία υπόθεση στις αρχές Ιουλίου.

Ξέραμε εξ αρχής ότι η περίπτωσή του θα είχε μπόλικα επεισόδια. Απλώς, υπήρχε η εκτίμηση ότι αν ο Φαγιέ πήγαινε στην Πόρτο, τότε θα άνοιγε ακόμη περισσότερο ο δρόμος για τον Κάρμο και τον Ολυμπιακό.

Απλώς, τώρα ίσως καθυστερήσει λίγο παραπάνω μέχρι να καταλήξει μία υπόθεση, την οποία παλεύουν οι Πειραιώτες για να φέρουν εις πέρας με πολύ υψηλά οικονομικά δεδομένα.