Ολυμπιακός: «Τύπος και υπογραμμός» στην Πόρτο ο Κάρμο που περιμένει τις εξελίξεις

Ο Νταβίντ Κάρμο δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά από το να ενσωματωθεί ως όφειλε στην προετοιμασία της Πόρτο * Δεν αλλάζει πάντως τίποτα ως προς τα «θέλω» του

Ολυμπιακός: «Τύπος και υπογραμμός» στην Πόρτο ο Κάρμο που περιμένει τις εξελίξεις

Πόσοι δανεικοί του Ολυμπιακού στο παρελθόν πήγαν υποχρεωτικά στην καλοκαιρινή προετοιμασία και μετά δεν τους ξαναείδαμε ούτε στην εξέδρα; Κακώς λοιπόν έχει φουντώσει η συζήτηση με αφορμή την παρουσία του Νταβίντ Κάρμο στην πρώτη προπόνηση της Πόρτο ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Ανγκολέζος στόπερ ήταν υποχρεωμένος να πάει στους «δράκους». Θα μπορούσε βέβαια να πάει λίγο αργότερα, καθώς είχε υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα της χώρας του έως τις 10 Ιουνίου, αλλά οι πληροφορίες από την Πορτογαλία ανέφεραν ότι ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν είχε κανένα πρόβλημα να ξεκινήσει προπονήσεις από την 1η Ιουλίου.

Ο Κάρμο είναι «τύπος και υπογραμμός» στην Πόρτο. Κάνει ό,τι του λέει ο σύλλογος, γιατί πολύ απλά ανήκει στην Πόρτο και όχι στον Ολυμπιακό.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι έχει αλλάξει κάτι ως προς τα αγωνιστικά του «θέλω». Στον Ολυμπιακό θέλει να συνεχίσει και περιμένει τις εξελίξεις.

Από εκεί και πέρα, είναι γεγονλός ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και από την Αγγλία. Τόσο η Γουλβς, όσο και η Λέστερ είναι δύο από τις ομάδες που έχουν δείξει κατά κάποιο τρόπο στην Πόρτο ότι τους ενδιαφέρει ο ποδοσφαιριστής. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη αν έχουν μπει σε διαδικασία επίσημης συζήτησης με κατάθεση προτάσεων ή έστω επίσημης κουβέντας για τα χρήματα που θέλουν οι «δράκοι».

Ο Κάρμο από την πλευρά του δεν μπορεί να κάνει τίποτε άλλο από υπομονή... Θα ακολουθεί κανονικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας της Πόρτο, προφανώς θα πάρει μέρος και σε κάποια φιλικά και ελπίζει ότι έστω και στις 31 Αυγούστου θα ξαναπάρει το αεροπλάνο για Ελλάδα, έτσι ώστε να φορέσει τα ερυθρόλευκα.