Ολυμπιακός: «Αλαλούμ» με Ελ Κααμπί, οι Μαροκινοί τον στέλνουν στη Φενέρμπαχτσε

Ο... κακός χαμός επικρατεί γύρω από το όνομα του Ελ Κααμπί, με τους Μαροκινούς να μεταδίδουν ότι οδεύει ολοταχώς για τη Φενέρμπαχτσε * Δεν επιβεβαιώνεται όμως κάτι τέτοιο.

Ολυμπιακός: «Αλαλούμ» με Ελ Κααμπί, οι Μαροκινοί τον στέλνουν στη Φενέρμπαχτσε

Την Κυριακή (30/6) είχαν οργιάσει τα τουρκικά ΜΜΕ, ότι η Φενέρμπαχτσε κινείται για την απόκτηση του Εν Νεσίρι από τη Σεβίλλη και είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα το θέμα του Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Βέβαια, τα «καναρίνια» της Κωνσταντινούπολης σκοπεύουν να αποκτήσουν δύο φορ, επειδή έχασαν τους Μπατσουαγί και Ντζέκο. Οπότε, ακόμη και αν αποκτηθεί ο Εν Νεσίρι, δεν σημαίνει ότι ο Ελ Κααμπί δεν θα είναι στη λίστα.

Εκεί λοιπόν που όλα έδειχναν ότι η βραδιά θα ήταν ήρεμη, ήρθε ένα ρεπορτάζ από το Μαρόκο αργά το βράδυ της Κυριακής (30/6) το οποίο ανέφερε ότι ο φορ του Ολυμπιακού οδεύει ολοταχώς για τη Φενέρμπαχτσε.

Μάλιστα, το προχώρησαν αρκετά, συμπληρώνοντας ότι ο παίκτης δεν αποκλείεται να βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη την Δευτέρα (1/7) για να μιλήσει από κοντά με τους ανθρώπους της Φενέρ και να υπογράψει για 2+1 χρόνια!

Σε ό,τι έχει να κάνει με το οικονομικό σκέλος, οι Μαροκινοί μετέδωσαν ότι η Φενέρ τού πρόσφερε τρία εκατομμύρια ευρώ, 2 ετησίως συν 1 ως πριμ υπογραφής.

Εμείς θα προτείναμε να κάνετε υπομονή, γιατί τα όσα μετέδωσαν οι Μαροκινοί και έγιναν αστραπιαία πρώτο θέμα στον τουρκικό Τύπο, δεν επιβεβαιώνονταν από πουθενά.

Το ότι η Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρεται για τον Ελ Κααμπί, αυτό είναι κάτι που δεν αμφισβητείται. Από διάφορες πηγές επιβεβαιώνεται ότι όντως τού έχει κάνει μία καλή προσφορά. Από το ότι έχει στα χέρια του μία καλή πρόταση μέχρι το ότι θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, έχει τεράστια διαφορά...

Υπομονή λοιπόν...