Ολυμπιακός: Η Φενέρ θέλει και Κάρμο! 

Οι Τούρκοι έχουν στην ατζέντα τους και τους Ποντένσε, Ελ Κααμπί

Ολυμπιακός: Η Φενέρ θέλει και Κάρμο! 

Τελικά το καλοκαίρι αναμένεται πολύ καυτό... Κι αυτό, γιατί η Φενέρμπαχτσε μπλέκεται αρκετά στα πόδια του Ολυμπιακού.

Τρεις περιπτώσεις κοιτάζουν οι Πειραιώτες να διευθετήσουν και στις τρεις εμφανίζεται μπλεγμένη η Φενέρμπαχτσε. Οι Τούρκοι μετά την πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο στοχεύουν στην είσοδό τους στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ξεκινούν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι από τον 2ο προκριματικό γύρο κόντρα στην ελβετική Λουγκάνο.

Στόχος τους είναι να κλείσουν αρκετές τρύπες που έχουν δημιουργηθεί στο ρόστερ τους. Για την κορυφή της επίθεσης πράγματι ενδιαφέρονται για τον Ελ Κααμπί. Για τα φτερά της επίθεσης ενδιαφέρονται για τον Ποντένσε. Χθες προέκυψε η πληροφορία από την Κωνσταντινούπολη ότι η ενίσχυσή τους στο κέντρο της άμυνας θέλουν να ξεκινήσει από τον Νταβίντ Κάρμο! Μάλιστα, εμφανίζονται διατεθειμένοι να προσφέρουν ένα πολύ μεγάλο ποσό στην Πόρτο για να πείσουν τους «δράκους» να πουλήσουν τον υψηλόσωμο στόπερ στη Φενέρ. Η τουρκική ομάδα είναι διατεθειμένη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα μετά την πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς ο στόχος της εκτός από την είσοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι να ρίξει τη Γαλατασαράι από την κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος.

Ο Κάρμο ακολουθεί τον δρόμο του Ποντένσε

Χθες το «ΦΩΣ» σημείωνε ότι δεν ιδρώνει το αφτί του Ποντένσε με όλα όσα ακούγονται περί Φενέρ. Η επιθυμία του είναι να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Ακόμη και να συμφωνήσει η Γουλβς με τη Φενέρ, ο Ποντένσε δεν πρόκειται να πάει πουθενά με το ζόρι. Αν δεν υπογράψει και ο Πορτογάλος, τότε η υποτιθέμενη συμφωνία των Τούρκων με τη Γουλβς θα πεταχτεί στον «κάλαθο των αχρήστων».

Ακριβώς την ίδια τακτική ακολουθεί μέχρι στιγμής και ο Νταβίντ Κάρμο. Ο Αγκολέζος αμυντικός έχει τονίσει στην Πόρτο ότι θέλει να πάει στον Ολυμπιακό. Οι «δράκοι» από την πλευρά τους είναι λογικό να κοιτάξουν να καλύψουν τα 20 εκατομμύρια που δαπάνησαν πριν από ενάμισι χρόνο για να τον αποκτήσουν από την Μπράγκα.

Είναι απολύτως φυσιολογικό να επιχειρούν να τον προτείνουν εμμέσως προς πάσα κατεύθυνση. Για τον Κάρμο είναι μονόδρομος ο Ολυμπιακός, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για την Πόρτο. Οι Πειραιώτες εννοείται ότι από τη στιγμή που έχουν μαζί τους τον παίκτη στις σκληρές διαπραγματεύσεις με τους «δράκους», έχουν ταυτόχρονα και το «πάνω χέρι» στην υπόθεση. Η Φενέρ μπορεί να τον θέλει αλλά είπαμε: Αν δεν θέλει ο παίκτης, δεν μπορεί να επιτευχθεί το «ντιλ».