Παναθηναϊκός: Σε εξετάσεις στον ώμο σήμερα ο Ιωαννίδης

Σε εξετάσεις θα υποβληθεί σήμερα ο Φώτης Ιωαννίδης και θα αποφασιστεί αν θα συνεχίσει στην Αθήνα το πρόγραμμά του ή αν θα ενσωματωθεί στην αποστολή του Παναθηναϊκού στο Σλάντμινγκ.

Παναθηναϊκός: Σε εξετάσεις στον ώμο σήμερα ο Ιωαννίδης

Στον Φώτη Ιωαννίδη στρέφεται το ενδιαφέρον σήμερα στον Παναθηναϊκό, αφού ο Έλληνας επιθετικός αναμένεται να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις μετά την κάκωση που υπέστη στο φιλικό της Ελλάδας με την Γερμανία στις 7 Ιουνίου.

Με βάση τα αποτελέσματα, θα ξεκαθαρίσει αν ο 26χρονος άσος θα συνεχίσει την αποθεραπεία του στη χώρα μας ή αν θα ενσωματωθεί στην αποστολή των «πρασίνων» στο Σλάντμινγκ, εκεί όπου ο σύλλογος πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του για τη νέα σεζόν.

Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας, Ντιέγκο Αλόνσο, θέλει να έχει «ετοιμοπόλεμο» τον παίκτη για τα παιχνίδια της ομάδας στα προκριματικά του Europa League στις 25 Ιουλίου.

Πέραν τούτου, σήμερα αναμένεται να ενσωματωθούν στην αποστολή του Παναθηναϊκού οι Τάσος Μπακασέτας, Γιάννης Κώτσιρας και Δημήτρης Λημνιός, που είχαν επιπλέον μέρες άδεια για να ξεκουραστούν λόγω των υποχρεώσεών τους με την Εθνική ομάδα.