Ολυμπιακός: Ψάχνει τη… συνταγή για να κάνει δικό του τον Όρτα

Μεγάλη προσπάθεια καταβάλλει ο Ολυμπιακός ώστε να βρει τη «χρυσή τομή» με τη Μπράγκα για να φέρει – μόνιμα αυτή τη φορά – τον Αντρέ Όρτα στο Μεγάλο Λιμάνι.

Ολυμπιακός: Ψάχνει τη… συνταγή για να κάνει δικό του τον Όρτα

Ο Ολυμπιακός έκανε δικό του τον χειμώνα με τη μορφή δανεισμού τον Αντρέ Όρτα από τη Μπράγκα και εκείνος συνέβαλλε τα μέγιστα στην κατάκτηση του UEFA Europa Conference League από τους Πειραιώτες.

Η ρήτρα που είχε συμφωνηθεί τότε ανέρχεται στα 6 εκατομμύρια ευρώ, έχει συγκεκριμένη καταληκτική ημερομηνία, και οι «ερυθρόλευκοι» δεν διατίθενται να καταβάλλουν αυτό το ποσό στους Πορτογάλους.

Αναμφίβολα όμως θέλουν να κρατήσουν στις τάξεις τους τον 27χρονο διεθνή Πορτογάλο και εργάζονται με γνώμονα να φέρουν το συγκεκριμένο deal στα μέτρα τους και να επιστρέψει μια και καλή ο Όρτα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η Μπράγκα εμμένει στις απαιτήσεις της και μάλιστα δεν επέτρεψε στον Όρτα να πάρει έξτρα ημέρες ξεκούρασης και πλέον έχει ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα. Η αίσθηση που υπάρχει στους πρωταθλητές Ευρώπης είναι πως τόσο η συγκεκριμένη υπόθεση όσο και εκείνες των Κάρμο και Ποντένσε θα χρειαστούν αρκετή υπομονή και μεθοδικότητα.

Θυμίζουμε πως ο Όρτα έπαιξε 21 αγώνες με τον Ολυμπιακό πετυχαίνοντας δύο γκολ και μοιράζοντας δύο ασίστ.