Πρόταση του Παναθηναϊκού για Παβόν

Σύμφωνα με ρεπορτάζ στο εξωτερικό ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην Γκρέμιο για την απόκτηση του Κριστιάν Παβόν.

Πρόταση του Παναθηναϊκού για Παβόν

Δύο εξτρέμ θέλει να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός, τα οποία θα μπορέσουν να ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας. Οι «πράσινοι» έχουν ήδη χάσει τους Παλάσιος και Μπερνάρντ, οι οποίοι έφυγαν από το κλαμπ ως ελεύθεροι και αυτό που θέλουν είναι να καλύψουν τα κενά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο έγκυρος δημοσιογράφος, Λουίς Σέζαρ Μέρλο αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός έχει ήδη κάνει την κίνηση του για την απόκτηση του Κριστιάν Παβόν. Συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ του αναφέρει ότι οι «πράσινοι» κατέθεσαν πρόταση για την απόκτηση του 28χρονου εξτρέμ και η οποία είναι ύψους 4 εκατ. ευρώ.

Ο ποδοσφαιριστές έχει συμβόλαιο με τη Γκρέμιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2026 και η ομάδα του φέρεται να μην έχει ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρηση του.

Ο Παβόν μετακόμισε στην Γκρέμιο τον περασμένο Φεβρουάριο και οι Βραζιλιάνοι πλήρωσαν 3,5 εκατ. ευρώ στην Ατλέτικο Μινέιρο. Έχει αγωνιστεί με την Γκρέμιο σε 15 παιχνίδια πετυχαίνοντας τρία γκολ, ενώ έχει στο ενεργητικό του και τέσσερις ασίστ. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί σε Ταγιέρες, Μπόκα Τζούνιορς, Κολόν και Λος Άντζελες Γκάλαξι.