ΑΕΚ: Το «μπάσιμο» για τον Μπαρέιρο και η Ρίβερ Πλέιτ

Από την Aργεντινή επιβεβαιώνουν ότι η ΑΕΚ έκανε κρούση για τον 27χρονο, διεθνή Παραγουανό επιθετικό Αντάμ Μπαρέιρο, της Σαν Λορέντσο, που είναι επίσης στο στόχαστρο της Ρίβερ Πλέιτ.

ΑΕΚ: Το «μπάσιμο» για τον Μπαρέιρο και η Ρίβερ Πλέιτ

Η αποκάλυψη από τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο ότι η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση (ύψους 4,5 εκατ. ευρώ) στη Σαν Λορέντσο για την απόκτησή του, 27χρονου Παραγουανού επιθετικού, Άνταμ Μπαρέιρο στην προσπάθεια της για αντικατάσταση του Έκι Πόνσε (που πωλήθηκε στην Χιούστον Ντάιναμο), έφερε αντίδραση από πλευράς «Ένωσης».

Οι «κιτρινόμαυροι» υποστηρίζουν ότι είναι είναι ένας από τους παίκτες που έχουν απασχολήσει το τελευταίο διάστημα.

Ωστόσο πέραν του Ιταλού δημοσιογράφου, που μιλά για προσφορά στον παίκτη 4ετούς συμβολαίου στην υπόθεση μπήκαν κι οι Αργεντινοί δημοσιογράφοι που αλλάζουν το... αφήγημα τους πλέον ότι ο παίκτης είναι κοντά στην Ρίβερ Πλέιτ (πρόταση 3,5 εκατ. δολάρια και 15% ποσοστό σε μεταπώληση)

Δημοσίευμα της ole αναφέρει πως η ΑΕΚ έκανε κρούση στην Σαν Λορέντσο για να μάθει τις συνθήκες και ποια είναι η κατάσταση του επιθετικού

Ο διεθνής φορ, που έχει συμβόλαιο με τους Αργεντινούς μέχρι το Δεκέμβριο του 2025 κι αγωνίζεται με την εθνική του στο Κόπα Αμέρικα,

Ο Μπαρέιρο είχε 7 γκολ σε 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις την φετινή σεζόν.