Θυμιάνης: «Θέλω να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ» (vid)

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΠΑΟΚ έκανε ο Κώστας Θυμιάνης. 

Θυμιάνης: «Θέλω να καθιερωθώ στον ΠΑΟΚ» (vid)

Στην κάμερα του PAOK TV παραχώρησε δηλώσεις ο Κώστας Θυμιάνης με αφορμή την μεταγραφή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα είπε:

Στο αρχικό του σχόλιο είπε: «Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Για το αν νιώθει μια δικαίωση: «Κατά κάποιο τρόπο ναι. Γιατί από μικρός παλεύω και προπονούμαι για να παίζω όσο πιο ψηλά γίνεται και μετά από 7-8 χρόνια που ξεκίνησα το ποδόσφαιρο επαγγελματικά, πλέον έχω καταφέρει να είμαι στον ΠΑΟΚ».

Για το τι περιμένει να συναντήσει στον ΠΑΟΚ και τι θα τον δυσκολέψει: «Έμπειρος δεν θα το έλεγα, αλλά από την στιγμή που έκανα αυτά τα παιχνίδια το να έρθεις σε μια τόσο μεγάλη ομάδα είναι διαφορετικός ο ρυθμός, οι προπονήσεις, αλλά και οι προσωπικότητες μέσα στα αποδυτήρια. Εγώ έρχομαι εδώ με σκοπό να μάθω, να δουλέψω, να εξελιχθώ και γιατί όχι και να καθιερωθώ».

Για το αν θα βρει κάποιος φίλους και γνωστούς: «Σίγουρα θα βρω. Τον Μιχαηλίδη και τον Τσιγγάρα, γιατί θεωρώ πως θα με βοηθήσουν να προσαρμοστώ».

Για τους στόχους και τα όνειρά του: «Θέλω να καθιερωθώ, να παίξω και να μάθω. Γιατί όσο δουλεύεις με έναν προπονητή όπως είναι ο Λουτσέσκου, είναι τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή θεωρώ. Να εξελιχθώ, να μάθω και να πετύχω καταρχάς τους ομαδικούς στόχους και παράλληλα τους ατομικούς. Είτε είναι πρωτάθλημα είτε Κύπελλο».

Για το πόσο ανυπομονεί να παίξει στην Τούμπα: «Είναι κάτι που ανυπομονώ από την πρώτη στιγμή, γιατί όταν έρχεσαι εδώ σαν αντίπαλος ξέρεις την δυναμικότητα του κόσμου και για το πόσο σπρώχνει την ομάδα».

Για το μήνυμα του προς τον κόσμο: «Η ομάδα πήρε το πρωτάθλημα πέρυσι και εννοείται πως θέλω να γίνει το ίδιο πράγμα, γιατί όχι και το Κύπελλο και πάνω από όλα ήρθε ο καιρός ο ΠΑΟΚ να παίξει και στο Champions League».

Για το τι να περιμένει ο κόσμος από αυτόν: «Όσες φορές βρεθώ στο γήπεδο να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου και όσο μπορώ να πετύχουμε όλοι μαζί τους στόχους μας».