Παναθηναϊκός: Απέρριψε πρόταση 18 εκατ. για τον Ιωαννίδη - Επανέρχεται η Σπόρτινγκ

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ο Παναθηναϊκός έχει απορρίψει τη μοναδική πρόταση που έκανε η Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Φώτη Ιωαννίδη, ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ, με τους πρωταθλητές της χώρας της Ιβηρικής να αναμένεται να επανέλθουν σύντομα με νέα προσφορά. 

Παναθηναϊκός: Απέρριψε πρόταση 18 εκατ. για τον Ιωαννίδη - Επανέρχεται η Σπόρτινγκ

Μπορεί ο Φώτης Ιωαννίδης να ξεκινά την αποθεραπεία του για τον τραυματισμό στον ώμο που αποκόμισε με την Εθνική Ομάδα, στην Πορτογαλία ωστόσο συνεχίζουν να γράφουν για την όψιμη μετακίνησή του στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Σε σημερινό (12/6) της δημοσίευμα, η «A Bola» επισημαίνει ότι η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας έχει καταθέσει μόνο μία πρόταση, ύψους 18 εκατομμυρίων ευρώ, στον Παναθηναϊκό, την οποία οι «πράσινοι» έχουν απορρίψει.

Στο σχετικό δημοσίευμα τονίζεται επίσης ότι δεδομένα η Σπόρτινγκ θα επιστρέψει με νέα προσφορά, η οποία ασφαλώς θα είναι μεγαλύτερη. Εκτιμάται δε ότι ο Παναθηναϊκός αξιώνει ένα ποσό μεγαλύτερο των 20 εκατομμυρίων ευρώ για να παραχωρήσει τον Έλληνα διεθνή.

Αξίζει να αναφερθεί πως οι Πορτογάλοι αναφέρουν στο εν λόγω δημοσίευμα και το ποσό της ρήτρας που σκοπεύει να συμπεριλάβει η Σπόρτινγκ στο συμβόλαιο του Φώτη Ιωαννίδη. Το ποσό αυτό θα ανέρχεται τουλάχιστον στα 80 εκατομμύρια ευρώ, ενώ δεν μπορεί αποκλείεται το ποσό αυτό να είναι και 100 εκατομμύρια ευρώ.