Μεντιλίμπαρ: «Ένιωσα πως η νυν διοίκηση της Σεβίλλης δεν με εμπιστεύτηκε»

Για την αποχώρησή του από τη Σεβίλλη μίλησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, υποστηρίζοντας πως ο αθλητικός διευθυντής στην Ανδαλουσία δεν τον έκρινε σωστά.

Μεντιλίμπαρ: «Ένιωσα πως η νυν διοίκηση της Σεβίλλης δεν με εμπιστεύτηκε»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην Ιστορία του Ολυμπιακού οδηγώντας τους «ερυθρόλευκους» στην κατάκτηση του UEFA Europa Conference League μετρώντας μόλις λίγους μήνες στο Μεγάλο Λιμάνι.

Μιλώντας όμως στην «Mundo Deportivo», ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης αναφέρθηκε στην αποχώρησή του από τη Σεβίλλη, όπου κατέκτησε πέρσι το UEFA Europa League, μιλώντας και για τον νυν αθλητικό της διευθυντή, Βίκτορ Όρτα.

Αναλυτικά:

«Ένιωσα πως δεν με έκριναν σωστά. Από τα οκτώ παιχνίδια που έμεινα στον πάγκο φέτος, στα τρία πρώτα είχαμε πολλές απουσίες.

Στα πέντε παιχνίδια που δώσαμε από την 1η Σεπτεμβρίου και μετά δεν πήγαμε άσχημα. Ένιωσα λίγο πως δεν με εμπιστεύονταν.

Είναι επίσης αλήθεια ότι η Σεβίλλη και η προηγούμενη αθλητική διοίκηση (με επικεφαλής τον Μόντσι) ήταν αυτοί που με πήραν και με έκαναν να κερδίσω το πρώτο μου ευρωπαϊκό τουρνουά.

Μετά έγινε μια αλλαγή στο κομμάτι της διοίκησης που δεν ήταν καλή για μένα. Δεν με καταλάβαινε πολύ καλά, ούτε ήθελε να περιμένει να βελτιωθούν τα πράγματα. Ούτε θυμόντουσαν τι είχαμε κάνει τους προηγούμενους τρεις μήνες.

Η νυν αθλητική διοίκηση της Σεβίλλης δεν μας εμπιστεύτηκε. Αν συναντήσω στον δρόμο τον Βίκτορ Όρτα; Θα πω ένα γεια, γιατί είμαστε άνθρωποι Αλλά δεν πρόκειται να του πω τίποτα».