Ολυμπιακός: Εβδομάδα... Ντάνι Γκαρθία στο λιμάνι!

Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ντάνι Γκαρθία στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Εβδομάδα... Ντάνι Γκαρθία στο λιμάνι!

Ο Ντάνι Γκαρθία αναμένεται να αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό «χτύπημα» του Ολυμπιακού μετά τα χειμωνιάτικα... ψώνια από τη Ρίο Άβε, με την απόκτηση του μετέπειτα κορυφαίου δεξιού μπακ του πορτογαλικού πρωταθλήματος, Κοστίνια.

Η μεταγραφή του 34χρονου Βάσκου χαφ αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στην εβδομάδα, καθώς κάποιες μικρές λεπτομέρειες που έχουν απομείνει για να διευθετηθούν, δύσκολα θα σταθούν εμπόδιο στην πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Οι πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν ότι ο μέχρι πρότινος μέσος της Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει μιλήσει με τους Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει μία από τις βασικές επιλογές που θα έχει ο Βάσκος τεχνικός για τη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού της νέας περιόδου.

Κατά τ’ άλλα, αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι ότι όταν ο Ντάνι Γκαρθία είχε συνεργαστεί με τον Μεντιλίμπαρ στην Έιμπαρ, συνήθως ήταν ο δεύτερος «κόφτης» στο 4-4-2 που χρησιμοποιούσε ο κόουτς. Δεν ήταν δηλαδή «οκτάρι», αλλά περισσότερο «εξάρι».

Με αυτή την προοπτική αναμένεται να πιάσει λιμάνι. Όχι δηλαδή για να παίξει στη θέση που χρησιμοποιήθηκε αρχικά ο Τσικίνιο και μετέπειτα ο Όρτα, λίγο πιο μπροστά δηλαδή από τον Έσε.

Θα τον δούμε βέβαια πώς θα συνυπάρξει με τον Έσε, εφόσον όλα πάνε καλά και δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο ως προς την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Σε πρώτη φάση πάντως προορίζεται περισσότερο για «εξάρι».