Ολυμπιακός: Tα σενάρια περί Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν μόνο η αρχή για τον Σαντιάγκο Έσε

Ο Σαντιάγκο Έσε θα πρέπει να συνηθίσει να βλέπει το όνομά του σε ρεπορτάζ συλλόγων από τις κορυφαίες Λίγκες.

Ολυμπιακός: Tα σενάρια περί Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν μόνο η αρχή για τον Σαντιάγκο Έσε

«Ο Ντιέγκο Σιμεόνε παρακολουθεί τον Σαντιάγκο Έσε», έγραφαν ισπανικά media την Δευτέρα (3/6), κάνοντας μάλιστα και μία καταγραφή όλων όσων έκανε ο Αργεντινός μέσος με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην πρώτη του παρουσία στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Έσε είδε το όνομά του να φιγουράρει στο ρεπορτάζ μίας κορυφαίας ομάδας του ισπανικού πρωταθλήματος, όπως είναι αυτό της Ατλέτικο Μαδρίτης. Σιγά-σιγά θα πρέπει να συνηθίζει σε τέτοιου είδους ρεπορτάζ.

Δεν επιβεβαιώνεται από κάπου ότι ο Έσε απασχολεί σοβαρά την Ατλέτικο ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου. Όσο να ‘ναι, όμως, όταν το όνομά του βρίσκεται δίπλα στο όνομα των «ροχιμπλάνκος» και μάλιστα φέρεται να είναι ένας από τους παίκτες που αρέσουν στον Σιμεόνε, είναι τεράστια τιμή για εκείνον.

Μόλις στην πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη και να βλέπει σενάρια που τον εμπλέκουν με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Θα πρέπει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι ο Έσε είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορούσε να βρεθεί στη La Liga το περασμένο καλοκαίρι. Κι αυτό, γιατί η Μπέτις ήταν μία από τις ομάδες που είχαν ασχοληθεί σοβαρά με την περίπτωσή του, ασχέτως αν ο Ολυμπιακός με τις αστραπιαίες κινήσεις του Αντόνιο Κορδόν κατάφερε να φέρει τον παίκτη στην Ελλάδα.

Επίσης, η Μπενφίκα ήταν άλλος ένας μεγάλος σύλλογος που είχε στα ραντάρ της τον Αργεντινό.

Απλώς, μετά την κατάκτηση του Κόνφερενς είναι λογικό οι μετοχές του να έχουν ανέβει και κάποιες ομάδες να παρακολουθούν πλέον πολύ πιο στενά τους παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Έσε δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση από τη στιγμή που αποτέλεσε έναν από τους βασικούς πυλώνες των «ερυθρόλευκων» στο φετινό μαγικό ευρωπαϊκό ταξίδι.