«Πρόταση 18 εκατ. της Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη, κλείνει η συμφωνία»

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας φέρεται να έχει καταθέσει πρόταση 18 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό για τον Φώτη Ιωαννίδη και μάλιστα λέγεται ότι εντός της εβδομάδας το θέμα θα έχει τελειώσει θετικά.

«Πρόταση 18 εκατ. της Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη, κλείνει η συμφωνία»

Δεν σταματούν στην Πορτογαλία τα δημοσιεύματα για τον Φώτη Ιωαννίδη και στη Σπόρτινγκ Λισαβόνα. Νέο ρεπορτάζ από την Ιβηρική αναφέρει πως θα σημειωθούν άμεσα εξελίξεις με τον Έλληνα επιθετικό.

Στην πορτογαλική πρωτεύουσα υπάρχει αισιοδοξία πως ο Φώτης Ιωαννίδης θα συνεχίσει την καριέρα του με την πράσινη φανέλα της Σπόρτινγκ. Μάλιστα αναφέρουν ότι οι πρωταθλητές έχουν κάνει πρόταση ύψους 16 εκατ. ευρώ συν δύο εκατ. ευρώ σε μπόνους για τον Έλληνα φορ.

Τα ρεπορτάζ των Πορτογάλων αναφέρουν ότι εντός της εβδομάδας αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις με τον Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος βρίσκεται πλέον πολύ κοντά στη μεταγραφή του στη Σπόρτινγκ. Η ομάδα της Λισαβόνας ασχολείται με τον Ιωαννίδη εδώ και πολύ καιρό και φυσικά όλα θα ξεκαθαρίσουν από τις συζητήσεις που θα γίνουν τόσο με τον παίκτη όσο και με την ομάδα.