Ολυμπιακός: Το απολύτως φυσιολογικό αγγλικό ενδιαφέρον για τον Ελ Κααμπί

Οι Άγγλοι υποστηρίζουν ότι εκτός από την Ίπσουιτς, εξετάζει την περίπτωση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί και η Λέστερ * Φυσικά υπάρχει εξήγηση...

Ολυμπιακός: Το απολύτως φυσιολογικό αγγλικό ενδιαφέρον για τον Ελ Κααμπί

Η Λέστερ είναι η δεύτερη αγγλική ομάδα μετά την Ίπσουιτς που φέρεται να εξετάζει την περίπτωση του Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Η έκπληξη θα ήταν αν ο Μαροκινός φορ δεν προκαλούσε το ενδιαφέρον συλλόγων από τοπ πρωταθλήματα.

Το απολύτως φυσιολογικό είναι όλο αυτό που συμβαίνει γύρω από το όνομα του Ελ Κααμπί. Έχοντας 33 γκολ σε 50 παιχνίδια, δεν υπήρχε περίπτωση να μην υπήρχαν ενδιαφερόμενοι.

Το ότι οι Άραβες τον θέλουν σαν τρελοί, είναι κάτι που το γνωρίζαμε από πέρσι το καλοκαίρι. Πριν καν υπογράψει στον Ολυμπιακό, υπήρχαν σύλλογοι από τον Περσικό Κόλπο που ήθελαν να τον κάνουν δικό τους, αλλά εκείνος ήθελε να πάει σε μία ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Πού να φανταζόταν ο Μαροκινός ότι στο τέλος της φετινής του διαδρομής θα ήταν ο πρώτος σκόρερ του συλλόγου και θα πετύχαινε το ιστορικό γκολ στον τελικό του Κόνφερενς κόντρα στη Φιορεντίνα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η φετινή του πορεία στην Ευρώπη με τη φανέλα του Ολυμπιακού και ο αριθμός των γκολ του δεν μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητα από ομάδες που αναζητούν έναν γκολτζή.

Οπότε, καμία έκπληξη δεν μας προκαλεί όλα όσα γράφονται για Λέστερ και Ίπσουιτς. Αφήστε στην άκρη τους Άραβες που προσφέρουν πολλά εκατομμύρια ευρώ. Αναφερόμαστε σε ομάδες από τοπ πρωταθλήματα που κοιτάζουν την αγορά για έναν «κίλερ».

Στον Ολυμπιακό δεν δείχνουν να ανησυχούν σε ό,τι έχει να κάνει με την παραμονή του. Από εκεί και πέρα, όμως, ετοιμαστείτε και για νέο μπαράζ δημοσιευμάτων περί ενδιαφέροντος ξένων συλλόγων για τον Αφρικανό επιθετικό. Και τα περισσότερα θα είναι αληθή, γιατί όντως έχει κάνει μεγάλο «γκελ» σε... κόσμο και κοσμάκη.

Ήδη λέγεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από... Ιταλία μεριά και συγκεκριμένα από Μπολόνια, Τορίνο και Τζένοα.