Κριτική παικτών: Φανταστικός Όρτα

Με κορυφαίο παίκτη τον Αντρέ Όρτα που πέτυχε και τα δύο γκολ ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 την ΑΕΚ.

Κριτική παικτών: Φανταστικός Όρτα

Μεγάλη νίκη για τον Ολυμπιακό κόντρα στην ΑΕΚ νικώντας την με σκορ 2-0 που τον έβαλε σε θέση οδηγού για την 3η θέση. Κορυφαίος ο Αντρέ Όρτα που πέτυχε και δύο υπέροχα γκολ.

ΤΖΟΛΑΚΗΣ

Δεν δέχτηκε τη μεγάλη πίεση, αλλά όσες φορές χρειάστηκε δήλωσε παρών, ενώ έβγαλε σταθερότητα στις εξόδους του. Έχει στο ενεργητικό του και την καθοριστική απόκρουση στο σουτ του Τσούμπερ στα τελευταία λεπτά του ματς.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ

Δεν αντιμετώπισε σοβαρά προβλήματα από την πλευρά του κάνοντας ένα καλό ματς, ενώ είχε και σωστές τοποθετήσεις σε περιπτώσεις που πήγε να δημιουργηθεί πρόβλημα.

ΝΤΟΗ

Είχε αρκετά προβλήματα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αφού όσες φορές πήγε η μπάλα στον Λιβάι δεν μπόρεσε να τον σταματήσει.

ΚΑΡΜΟ

Ο γνωστός Κάρμο που είναι εγγύηση για την άμυνα του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος έκανε σπουδαίο ματς με σημαντικές επεμβάσεις.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Έπαιξε για 68’ λεπτά και ανταποκρίθηκε πολύ καλά έχοντας απέναντι του τον Ελίασον που του έβαλε δύσκολα. Σε γενικές γραμμές ο μικρός έχει κάνει πολύ καλό ματς.

ΕΣΕ

Ήταν παντού στο γήπεδο με πολλά κλεψίματα, σωστές μεταβιβάσεις και πίεση σε όλους τους χώρους.

ΟΡΤΑ

Δεν είναι μόνο ότι έκανε το 1-0, αλλά η συνολική παρουσία του στο παιχνίδι. Και έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με το γκολ ποίημα στο φινάλε που έκανε το 2-0. Ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού.

ΤΣΙΚΙΝΙΟ

Πιο φρέσκος σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Έβγαλε πίεση ψηλά, αλλά δεν είχε καθαρό μυαλό σε ορισμένες περιπτώσεις για να περάσει σωστές πάσες.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ

Έχει βγάλει τη σέντρα για τον Ελ Κααμπί στη φάση που έγινε το 1-0 για τον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος πήρε πολλές προσπάθειες στην επίθεση, αλλά θα μπορούσε να έχει καλύτερες επιλογές.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

Είχε το φάουλ στο δοκάρι του Στάνκοβις και όσες φορές πήρε τη μπάλα στα πόδια του άνοιξε σωστά το παιχνίδι του Ολυμπιακού.

ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ

Έχασε μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο να ανοίξει το σκορ, αλλά έχει την κεφαλιά στη φάση του 1-0 και φυσικά χρεώνεται την ασίστ στον Όρτα.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΚΙΝΙ

Έδωσε πολλές μάχες από τη στιγμή που πέρασε στο παιχνίδι, αφού είχε απέναντι του τον δυναμικό Άμραμπατ

ΖΕΛΣΟΝ

Έπαιξε στο τελευταίο δεκάλεπτο και πήρε πρωτοβουλίες στην επίθεση.

ΚΑΡΒΑΛΙΟ

Αγωνίστηκε ελάχιστα, αφού πέρασε στο παιχνίδι στο 88’ αντί του Τσικίνιο.