Ολυμπιακός: Έχει πάρει το δρόμο του το θέμα του Όρτα

Ο Αντρέ Όρτα εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν, ενώ οι συζητήσεις με την Μπράγκα έχουν ξεκινήσει.

Ολυμπιακός: Έχει πάρει το δρόμο του το θέμα του Όρτα

Μία σπουδαία είδηση έδωσε στον κόσμο ο Αντρέ Όρτα μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Ο 27χρονος χαφ δήλωσε πως θέλει να συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Πορτογάλος είναι μία από τις πιο σημαντικές μεταγραφές που έγιναν τον Ιανουάριο. Ένας ποδοσφαιριστής με τρομερή ποιότητα που ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει βρει τον τρόπο για να τον χρησιμοποιεί.

Ο Αντρέ Όρτα είναι από τα βασικά γρανάζια της «ερυθρόλευκης» μηχανής και της πολύ καλής της λειτουργίας από τον Ιανουάριο και μετά. Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή με τη μορφή του δανεισμού από την Μπράγκα και με την οψιόν αγοράς να είναι στα 6 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός είναι δεδομένα ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα παρουσία του Πορτογάλου χαφ, ο οποίος μπορεί να δώσει πολλές και σημαντικές λύσεις στην ομάδα. Το θέμα της παραμονής του δεν το έθιξε τυχαία ο Όρτα. Δεν εξέφρασε μία επιθυμία, αλλά αποτύπωσε την πραγματικότητα.

Μία πραγματικότητα που θέλει τον Ολυμπιακό να έχει κάνει τις πρώτες του επαφές με την Μπράγκα και να έχει προετοιμάσει το έδαφος για να διαπραγματευτεί αυτή την οψιόν που έχει μπει. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει μεταφέρει και στην ομάδα που έχει τα δικαιώματα του ότι θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και πλέον βρίσκονται σε μία διαδικασία οι δύο ομάδες για να βρεθεί η λύση. Βέβαια αυτές τις ημέρες στον Πειραιά έχουν στραμμένη την προσοχή τους στον ευρωπαϊκό τελικό, αλλά το θέμα του Όρτα έχει πάρει το δρόμο του.